2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095146 بازدید | 66696 پست

منم با بلاجي يك سال ونيم پيش عمل كردم خيلي ناراضيم بينيم به جاي قوس قوز دراورده پره هامو دست نزد پهنه هنوز كلوملارو انقدر اورده پايين كه تو عكسا واقعا وحستناكه زير پل بينيم تو رفتگي داره نسبت به نوكش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هلو دوستان

لیلیان بیشتر دکترا مشهدی گفتی نه دیگه دکتر نمیمونه که.ولی دکتر افشار عروسکی ولی نیمرخاش یکم مورد داره.

دکتر معتمد الشریعه هم خوبه ولی عروسکی نیس.هزیتشم 4

اینستا جراحان مشهد برو کلی دکتر نا معروف هست.یه کلینیکین بزرگمهر بود اونجام عملی دیدم چنتا بد نبودم.فک کنم دکتر حقیقی عمل کرده بودن.عربام خیلی بودن اونجا عمل کرده

دیگه اینکه من با نادریان عمل کردم سه سال قبل و بینیم فرو رفتگی و سوراخ و پره بزرگ داره.

پارسال رفتم مطبش کاراش بهتر شده بود ولی ناقرینگی و هموار نبودن داره.حتمن برین نمونه ببینین

عکس بینی صفحه 1709

دوستان كسي  دكتر نادر نظري  از كرمانشاه رو ميشناسه واسه عمل زيبايي بيني ، كارش چطوره؟؟

لطفا پستم رو ريپلاي كنيد دوستان جواب رو تو اعلان ببينم ممنون  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

عزيزان كسي ميدونه بهترين دكتراي زيبايي بيني شيراز كدومن قيمتشهم مناسب باشه😓

واسه بيني استخوني و پلدار

و اينكه فانتزي خوبه يا طبيعي ؟؟؟

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

دکتر غلامرضا فوقی متخصص از برلین المان مطبش استان اذربایجانغربی شهرستان ارومیه هست اصلا دکتر خوبی نیست حدود 10 نفر از ادمایی که پیشش عمل کردن ازش شاکی هستن.از طریق تبلیغات گمراه کننده جذب مشتری میکنه به همه میگه سینوزیت داری وبعداز عمل اصلا پاسخگو نیست.اصلا پیشش عمل نکنید.جعل عناوین دولتی کرده یعنی متخصص هست و نوشته فوق تخصص.تویه کارت ویزیت نوشته فوق تخصص اما تویه مهرپزشکیش نوشته متخصص.

دکتر غلامرضا فوقی متخصص از برلین المان مطبش استان اذربایجانغربی شهرستان ارومیه هست اصلا دکتر خوبی نیست حدود 10 نفر از ادمایی که پیشش عمل کردن ازش شاکی هستن.از طریق تبلیغات گمراه کننده جذب مشتری میکنه به همه میگه سینوزیت داری وبعداز عمل اصلا پاسخگو نیست.اصلا پیشش عمل نکنید.جعل عناوین دولتی کرده یعنی متخصص هست و نوشته فوق تخصص.تویه کارت ویزیت نوشته فوق تخصص اما تویه مهرپزشکیش نوشته متخصص.

کسی هست اینجا دکتر بنیادی رو بشناسه؟ کارش چطوره؟ برای مدت کوتاه ایران میام برای عمل بینی و اصلا وقت مطب کردی ندارم لطفا دوستان اگر دکتر خوب برای یه بینی استخوانی دراز قوز دار میشناسید بهم معرفی کنید. 

.

سلام

با اجازه مدیر محترم تاپیک دوستان یک گروه خرید و فروش لوازم منزل  تهران هست گروه فعالی هست و روزانه خیلی خرید و فروش می شود هر کسی دوست داشت عضو شود به من پیغام خصوصی دهند 

سلام دوستان

منم تصميم به عمل دارم

بينيم كوچيكه مخصوصا بالاش

اصلا هم غوز نداره

فقط پايينش يه كم پهن و غضروفيه و يه كم پره هام بازه

پيش اين دكتر ها رفتم

سامى،بشارتى زاده،همتى فرهانى،سجاديان،حامد عباسى، قارونى

از حامد عباسى و قارونى خوشم اومد

البته بين بيماراى حامد عباسى يه كوچولو كجى و عدم تقارن ديدم

ولى بيماراى قارونى يه بارى كه رفتم خوب بود

حالا مجدد بايد برم

ميخواستم بدونم كسى بيماراى قارونى رو ديده

مشكل تنفسى كجى يا عدم تقارن تو بيماراش ديديد؟

كلا گوشتى رو بهتر عمل ميكنه  يا استخونى؟

ممنون 🙏