2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5091671 بازدید | 66694 پست
مبارکت باشه عزیزم به سلامتی....بابونه شیرازی با.بابونه معمولی فرق داره؟؟؟؟

مرسی عزیزم.سلامت باشی...فک کنم فرق داره اون یکی بابونه تلختره،خاستی بخری بگو بابونه شیرازی میخام.بزن گوگل فرقشو بخون.ولی فک کنم شیرازی بهترباشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوستان

میشه خواهشا کمکم کنید؟

من بینیمو چندین سال پیش اهواز با دکتر جلیل پارسافر جراحی بینی کردم

از همون اول غضروف سمت راست بینیم برامده بود

که دکتر گفت درست میشه بعد یکسال

منم دیگه دانشگاه قبول شدم اومدم تهران

و شرایطشو نداشتم برم درستش کنم

تا الان که دیگه دکتر اصلا نمیدونم کار میکنه یا نه

و هر چقذر تماس میگیرم مطبش کسی جواب نمیده

تهران پیش یه جراح خیلی معروف ویزیت شدم و ایشون گفت که با هزینه دوازده میلیون توی مطب سرپایی با بی حسی برام درستش میکنه

و همین چهارشنبه قرار انجام بده برام

با اینکه ایشون خیلی معروف هستن ولی به شدت ترس ابتاده توی جونم و خیلی وحشت دارم، ممکنه اگه کسی تجربه این مشکلو داره بهم بگه؟ یا اگه تاپیک ترمیمی ها هنوز هستش یرام بفرستید اونجا مطرح کنم شاید کسی تجربه مشکل منو داشته باشه.

سلام دوستانمیشه خواهشا کمکم کنید؟من بینیمو چندین سال پیش اهواز با دکتر جلیل پارسافر جراحی بینی کردما ...

سلام عزیزم.نگران نباش استرس نداشته باش...اگه امکان داده اسم جراح رو بگو شاید نی نی سایتی ها بشناسنش وتجربه عمل باایشون رو داشته باشن وبتون کمکت کنن

سلام مانی لطفا تاپیک ترمیمی هارو میفرستید واسه من؟؟

عزمزمه الان تو این فاصله یه چندتا ازتاپیکاشوخوندم خیلیا راضی بودن خیلیا هم از جای بخیه هاش که میمونه شکایت داشتن.توی مطب نمونه کار ازش دیدین؟

عزمزمه الان تو این فاصله یه چندتا ازتاپیکاشوخوندم خیلیا راضی بودن خیلیا هم از جای بخیه هاش که میمونه ...

عزیزم من قرار نیست ترمیم کنم، یه سوهان میخواد بکشه غضروف بینیمو برداره. ولی میترسم خیلی ممکنه نرم فردا

دوستان دکتر خوب برای بینی غضروفی کی پیشنهاد میدید؟ دکتر زارع خوبه؟

سلام عزیزم.بینی منم استخونی غضروفی با پره های گوشتی بود دکتر حسنانی عمل کردم.الان ۳ماه هست.راضی ام خدا روشکر