2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5184570 بازدید | 66765 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خرداد ۱۴۰۱ پیش دکتر اردوان تاج الدینی عمل کردم بینیم غضروفی و گوشتی بود عالی شده دکتر تاج دینی خیلی راضی ام  توی بهمن ماه هم عمل بلفاروپلاستی انجام دادم بیمارستان نگاه با دکتر ابوالقاسم موسوی و دکتر زیبایی شیرزادی افتضاح بوده و ازش شکایت کردم بچه ها واسه ترمیم پلک در مورد دکتر سیاوش جاویدان چیزی میدونید کسی باهاش عمل زیبایی داشته ؟؟؟

امیدوارم کسی باشه الان ک بتونه کمکم کنه... 

من 20 روزه عمل کردم. موقع خندیدن لپامو گرفتم ولی گونه هام فشار اورد به بینیم. 

بعد ازون خنده الان دوروزه درد و سنگینی شدید تو تیغه بینیم حس میکنم. 

خونریزی و کبودی ندارم. فقط دررررد... 

جوری ک انگار روز اولمه عمل کردم اصا نمیتونم فک بالامو تکون بدم. حتی نمیتونم حرف بزنم. 

بتظر شما اسیب جدی ب بینیم وارد شده؟؟ 

دکترم تو ایام عید نیس. از بقیه دکتراهم ک میپرسم جواب نمیدن. 

من هشت ماهه بینیمو عمل کردم پیش دکتر هادی سرمست بخاطر تجربه بالایی که دارن و اینکه رضایت بیماراشون خیلی بالاست با خیال راحت و بدون استرس رفتم واسه عمل چون از کارشون مطمئن بودم و نتیجه خیلی خوبی هم گرفتم 

بچه ها خیلی گیجم اصلا نمیتوونم به یه دکتر تو شیراز اعتماد کنم اخه چکار کنم هر دکتری رو میبینم نصف نص ...

من اکثره دوستام و اشناهام بینیاشونو دکتر خراب کرده بااینکه  بینیشون خوشگلم بوده و هزینه کردن ولی درتعجبم این دافا و پلنگا چجوری بینیاشون اینقد خوشگل و عروسکی عمل میشه😑