در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
فلفل جان سفت وقلنبه بودنش که طبیعیه اصطلاحا می گن اونجا رو پایه می ذارن ماله منم همین جوریه ولی اصلا افتاده نیست که در اصول زیبایی اونجا باید یه خورده پایین تر باشه من تو عکسای نیم رختم دیدم اصلا مشکلی نداره الکی نگران نباش .
والا آنیستا من نمی دونم چی بگم بستگی به خودت داره سجادیان خیلی طبیعی کار می کنه کاراش تو اینستا هست ببین می پسندی یا نه ولی کاراش می گن پر ورمه و کوچیک نمی کنه اما اینا فقط شنیده هامه .یکی از دوستام باهاش عمل کرده یکی از پره هاش افتادگی داره و گفت مشکل تنفسی دارم ولی دوقلوهای همسایه امون باهاش عمل کردن بدون چسب ندیدمشون .البته همون دوستم دخترشم چند ماه پیش رفته و با سجادیان عمل کرده دیگه نمی دونم.کلا بد نیست چند جا سر بزنی تجربه ی خوبیه
بچه هاااا سلااااام میگم که شما واسه جای بخیه هاتون چه کرم یا پماد یا هرچیز دیگه ای استفاده میکنین که خوب باشه؟ من کرم سیکاستیو میزنم محصول شرکت اوریاژ هست بد نیستا اما فکر کنم بهتر از اینم باشه که سریعتر جواب بده شما جای بخیه هاتون کامل رفته؟
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐
پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯
برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
درود به همه فلفل من منظورتونو متوجه نشدم درست اما اگه منظورتون اینه که اطراف جای بخیه سفته که اون طبیعیه هر حای بدن بخیه بخوره بعدش همینطوری میشه اما اگر در مورد خط بخیه نگرانید که اونم با کرم رژودرم و نهایتا لیزر اکی میشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید