2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095399 بازدید | 66696 پست
من انحراف داشتم و دقیقا هم سمتی که انجراف داشتم ورمش بیشتره حالا نمیدونم واقعا ربط داره یا نه ولی قرینه نیس بینیم.ممنون از راهنماییتون .من الان یه ماه و سه هفتس عمل کردم.هفته دیگه باید برم دومین امپول واسه ورمو بزنم.ایشالا بهتر شه واقعا داغونم کرده مدلش الان!فکز اینکه این مدلی یمونه دیوونم کرده
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه
ی تصمیمی گرفتم اینکه برم پیش قارونی عمل کنم
به چند دلیل
یک اینکه من کلا همین جور بودم تو زندگیم ک دنبال هر چی رو زیاد بگیرم اخرش خراب از اب درمیاد واینکه تاحالا از قارونی ناراضی ندیدم
دوم اینکه واقعا دیک حوصله صبر کردن ندارم بینیم واقعا دیگ روش زوم کردم نمیتونم تو صورتم تحملش کنم

ولی بگم شوهرم میگه برو پیش سجادیان 😒😒😒
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
سلام سمیرا جانم خوبی؟ آخی الهییییی عزیزمممم...قشنگ درک میکنم چی میگی منم موقعی ک میخواستم عمل کنم انقد دیگه روی بینیم حساس شده بودم که تو صورتم فقط بینی میدیدم مطب دکتر ابیانه رو نرفتی؟ نمیدونم عزیزم اگه وقت داری بیشتر بگردی،ضرر نداره و اگه فقط بخاطر اینکه روی بینیت حساس شدی میخوای زود عمل کنی عجله نکن ولی اگه سبک کار دکترو پسندیدی و بهش اعتماد داری ومیدونی ک بینیتو اونجور ک میخوای درمیاره پس واست آرزوی بهترین عمل و رضایتبخش ترین نتیجه رو دارم گلم😙😙 فقط ی نکته بگم بهت،دکتر چون سبکش طبیعیه،بینی رو تا جایی ک به تنفس آسیب نرسونه و به صورت بیاد کوچیک میکنن عزیزم و ایرادای بینیو اونایی که خودت گفتی و خودشون میدونن رو رفع میکنن و دیگه دستکاریای اضافی نمیکنن گلم پس اگه دوس داری یه بینیه طبیعی عمل شده که ایراداتش رفع شده باشه و شاید مثلا نقلی و زیادی کوچیک نشه برو پیششون عزیزدلم البته دکتر نیمه فانتزیم عمل میکنن؛اینارو واسه طبیعی گفتم عزیزدلم😉
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
آمین جان بینیت خیلی خوبه عزیزم👌😉 ممنون از راهنماییت گلی😙وای اره منم جای بخیه هام میخاره بعضی وقتا؛یعنی اون بخیه کلوملا خودش به مرور میره؟
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄