در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
راستی مریم جان نگران نباش من الانم با یک ماهگی قابل قیاس نیست وبله اون انحراف چون کاری بیشتری روش باید انجام می شده الان باعث تورم بیشتر وحتی گاهی کج دیده شدن میشه نگران نباش همه چی حل می شه .
سمیرا منم پیش ی دکتر معروف نوبت داشتم البته برای چندین ماهه بعد ولی ت عمل انجام شده قرار گرفتم و بیماراشو دیدم خوب بودن و منم دلو زدم ب دریا ایشالله ک عمل میکنی و خوب میشه نگران نباش من الان میگم کاش صبر میکردم میرفتم پیش اون ولی باز میگم الانم بد نیست خوبه هرچی باشه از بینیه قبلیم بهتره خیلیم بهتر بعدم من چهرم و تیپم معمولیه نخاستم فانتزی و خ ریز بشه ت صورتم ترسیدم بم نیاد دیگ طبیع خاستم ک شد شمام خوب میشی غم مخور
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
مرسی مریم جون بینی شما هم بزودی عالی می شه اون اوایل چیزای عجیب وحتی دلسرد کننده ممکنه پیش بیاد اصلا ناراحت نشو هر شب موقع خواب بهترین دماغ رو تصور کن و حس کن که بینیت توی یه نور سفید پوشیده شده .به خودت روحیه و انرژی مثبت بده
ممنون بچه ها من اصلا فانتزی نمیخام کاملا طبیعی میخام اخه هم خودم هم شوهرم متنفریم از فانتزی سبک های قارونی هم طبیعی من تنها چیزی ک میخام فقط عیب های بینیم برطرف بشه واگر ن چیز دیگ نمیخام
آنتیسا سجادیان کلا همین همه مریض هاش ناامیدی میده و میگه عمل نکن ال میشه بل میشه ایقد به من گفت اخرشم گفت هفتاد درصد جواب میده شوهرم هنوز میگه بزو پیشش نمیدونم
آمین جون ،سجادیان بم گفت ک من متوقع هستم و ازنظر خودم و دوربری هام یه دماغ خوب دارم درحال حاضر و کار زیادی نداره و باید بعد عمل نتیجه اش پرفکت بشه .این نظر دکتر راجب من بود .بنابراین اگ ایرادی پیش بیاد.... هم دوست داشت عمل کنه بینیمو و هم دوس نداشت ولی ازاینک اینجوری راجب من قضاوت کرد و خیلی رک گفت شما یه چیزی دارید ک رفته رو مخم خوشم نیومد بینیم کم کارنیس وپرکار سجادیان گفت. ازنظر مردم بیرون خیلی خوبه .من عمل کنم دوربری هات ممکنه بگن تو ک قبلا دماغت قشنگ بود چرا عمل کردی