2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095321 بازدید | 66696 پست
آنیستا خوب زدی پوکوندی طفلک دکتروببین یه نفرمثل شما داشتیم فروز پیش نادریان رفت راضی بود خیلی ولی نادریان هم ناراضی داره .وقتی که مطمئن باشه خوب می شه قیمت پایین میده .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برق افتادن رو دقیق نمی دونم دلیلش چیه ولی من چند هفته ی اول این حس رو داشتم و خیلی بینیم چربم شده بود و بعد از چند هفته کاملا طبیعی شد.خیلی نازک بودن پوست خوب نیست چون باعث می شه کوچکترین چیزا رو نشون بده خصوصا در قسمت غضروفی
آنیستا:
نظر شخصی و تجربی من اینه که بینیتون کم کاره و به قول خودتون استخوانی هستش
دلیل عمل کردنتون رو همچنان متوجه نمیشم اما اگر خواستید عمل کنید باید پیش دکتری تشریف ببرید که نوک بینیتون رو بتونه خوب جمع کنه و بقیه بینیتون رو یا دست نزنه یا تغییرات کمی بده
بینیتون در صورتی پر کار به حساب میاد که مشکل تنفسی هم داشته باشید. بینی شما با تمام کم کاریش ممکنه بعد عمل تا به تا شه اینو در نظر بگیرید لطفا.
من همونطور که گفتم متاسفانه اطلاعاتم به روز نیست اما سجادیان و نادریان دکترهای مناسبی برای نوع بینی شما میتونند باشند.

دوستان یه نکته دیگه عمل بینی راهی برای اصلاح خر و پف نیست اینو من شنیدم میگن و حرف نادرستی هستش
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
وای آقای مانی بله حق با شماست من عکس روز گچمو واسه ویزیت یک ماهگی که رفتم دست دیگران دیدم .تازه تو گروهمون عکس خواستن گذاشتم یکی گفت ااااا این عکس توااا یه گروه جراحی بینی عضو بودم عکس شما رو گذاشته بودن و راجع بهش بحث می کردن البته من عکس کامل نذاشتم فکر نکنم بشناسن ولی ضایع ستا
سلام بچه و اقا مانی من دوماهو ی هفتست عمل کردم عکس دماهگی بینیمو میزارم ببینیت نظر بدین البته دوستان دیدن شما ببینید بعد درموردش توضیح میذم
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
بینیه من ت حدودی مثه بینی آنیستاس البته ن ب اون شدت کمی ریزتر و اینکه خاستم طبیعی باشه و زیاد سر بالا وفانتزی نشه
از نمای روبرو هم غیر قرینه ب نظر میرسه ک اینطور نیست ت عکس اینطور شده نمیدونم چرا
البته ورم داره هنوزم ی مشکلی ک دارم جای بخیش قلبمست و کمی حالت افتادست و ورم داره ایا این رفع میشه و نوک بینیم هنوز قلمبست