در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام بچه ها ، عید همگی مبارک، آمین جان بینیتون خیلی خوب شده منم همین مدلی میخوام ، دکتر به من گفتن بینیت گوشتیه ولی پوستش ضخیم نیست و میشه راحت روش کار کرد و گفتن بینیت بعد عمل تغییر میکنه
خیلی خوبه بچه ها عکساشونو میذارن ، من به دکتر گفتن من یه قوس کوچیکم میخوام گفتن با قوس برام در میارن ، اون روزم که رفته بودم مطبشون از بینیه همه بهشون میومد ، به یسری قوس داده بودن به یسری نه
این عکس بینی منه دیروز تازه اقدام گردم مطب گردی بنا به توصبه دوستان عزبز درهمین تاپیک کگفتن باید بری بگردی ونمونه ببینی. من استارتشو با کوهستانی زدم چون تو محله خودمپن بود و ویزیت شدم . ایشون گفتن پوست بینیت نازکه من بامهارت وتکنیک کاری میکنم براق نشه بعد عمل امتظار 100 درصدی نداشته باش.90 درصد دماغت خوب میسه.سبک کارم هم طبیعیه. من یه خورده نیمه فانتزی میخوام وبهشون گفتم دوتا مدل بینی ک تو مطب اللان دیدم امتظارمو براورده نمیکنه.فکر کنم بهشون برخورد. چون دوتا شون معمولی بودن
بچه ها و اقای مانی میشه راهنمایبم کنید باتوجه به استخوانی وکم کار بودن بینی من پیشه چه دکترهایی برم ومشاوره بشم. البته دیروز کوهستانی بمن گفت اصلا هم بینی شما کم کار نیس.چون خیلی ظریف کاری داره با توجه به اینک ظریف واستخونیه
آنیستا: من متاسفانه مشکل بینیت رو متوجه نشدم لطفا عکس از موردی بزار که به نظرت مشکل هست و میخوای برطرفش کنی آمین و سایر دوستان: اینکه یه دکتری اینجا روی بورس بیاد چیز عجیبی نیست هر بازه و دوره ای این اتفاق افتاده و دور از ذهن نیست تاپیک چون مثل سابق فعالیت نداره یه کم جو بهتر شده. من خودم بارها بارها دیده بودم که منشی دکترها توی تاپیک هستند.خدایی نکرده کسی به خودش نگیره جمله اخر رو. ولی اینم طبیعی هست که هرکسی سعی کرده بهترین انتخاب رو انجام بده و دوست داره به بقیه کمک کنه ولی نهایتا تصمیم گیرنده شمایید
یه خاطره: من چند سال پیش عکس گذاشتم و بعد منهدمش کرده بودم وقتی رفتم برای همراهی یکی از دوستام به مطب یه دکتری سر بزنیم یه خانمی من رو دید و گفت شما مانی نی نی سایتی گفتم یا خدا بله خودمم یهو یکی دیگه گفت مانی شمایی؟ خلاصه یه چند نفری دور من جمع شده بودند هی میگفتن این مانی نی نی سایته و و من هیچکسو نمیشناختم. خیلی واسم جالب بود که تایپک این همه کاربر خاموش داره 😀😀😀😀 اینکه شناختن یه بحث بود ولی اخه مانی نی نی سایتم شد اسم؟:))) ۶ سال از اولین تاپیک گذشت چقدر زود میگذره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید