2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095375 بازدید | 66696 پست
آمین جان مبارکت باشه بینیت خیلی خوب شده تمام رخ بینیه منم تقریبا همین شکلیه😉
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزان.سوگلی جان ای ول داری هوارتا.ازشما انتظار رفتار به این قشنگی رو میرفت.عزیزم بزرگواری.من هم عید رو به همه تبریک میگم.آمین جان بابت عکست ممنون.مانی عزیز پیشنهادات عالیه.به خصوص در مورد گذاشتن عکس.ولی ای کاش عکس بعد و قبل عمل با هم گذاشته بشه. فکر کنم در تصمیم گیری بی اثر نباشه.بازم ممنون از همه که وقت میذارن و میان اینجا برای کمک به همنوعشون.روزتون آرام.
مهربانو جان فدای شما خانوم،لطف دارین بهم عزیزم😘❤ بچه ها منم بعدا عکسمو میذارم😉 هویج جان شما به این بینی میگی گنده،پس هنوز بینیه گنده ندیدی😅اگه دکترت خوب باشه از بینیت یه بینیه خیلی خوشکل درمیاد😍 سجادیان به نظر من کاراش بگیر نگیر داره عزیزم بعضیا رو خیلی خوب درمیاره بعضیا رو ناجور به نظرم یه دکتر کم ریسکتر پیدا کنی بهتره گلم
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
ممنون آمین گلم.دکتر نگفت پایین بینیت گوشتیه؟ یا پوستش ضخیمه؟ اگه بتونم عکس بینی پسرم رو میذارم شاید جایی دیده باشید که یه همچین بینیی رو دکتری خوب عمل کرده باشه. البته نگران معرفیه دکتر نباشید مسلما بعدا تحقیق میشه راجع به اون دکتر.
مهربانو من بینیم کاملا استخوانی بود دکتر گفت اصیل ایرانیه از اون مدل ها که خوب به عمل جواب می ده استخوانی قوز دار با پوست نازک البته نه نازکی نامناسب باشه چون خیلی نازک هم خوب نیست .