2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095079 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من مجلسی ،عابدی پورو ابیانه . من تونستم به ابیانه اعتماد کنم وگرنه دکتر خوب زیاده اما گزینه ها زیاد بشه آدم سر در گم می شه .من فقط سبک کار دکتر خودم به دلم نشست .این مهمه حالا هر دکتری که باشه
سلام بچه ها خوبین ؟ من تصمیم به عمل گرفتم بینیم بزرگ و نوکش گوشتی میخوام دماغم جمع شه . چند تا دکتر خوب پیشنهاد میدید ؟ قم و تهران باشن دکتر خاص احمدی کسی باهاش عمل کرده ؟
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
امین جان ممنون از توضیحاتت دوست خوبم وای سوگلی جونم خودمم موندم چیکار کنم عزیزم سجادیان رو هم بخاطره کبودی اینها ازش میترسم از ی طرف هم ی سری رفتم مطبش دوتا ناراضی دیدم ک ممکنه برای هر دکتری پیش بیاد واینکه من واقعا از قارونی ناراضی ندیدم دوباره امروز با شوهرم صحبت کردم گفت برو پیش قارونی شوهرم گفتم خودتت میتونی ازم مراقب کنی اینها گفت خودم نوکریت رو میکنم نمیدونم والا موندم چیکار کنم چون من بچه ام سه سال چهارماهشه میترسم اذیتم کنه نمیدونم واقعا حتما ی همراه تو خونه داشته باشم😔😔😔
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
راستی بچه ها ی سوال دیگ اینهای ک سزارین شدن

من پسرم رو سزارین دنیا اوردم روز سوم سزارینم بخیه رو شکمم بود کلی پیاده روی کردم تقریبا کار هم میکردم بنظرتون از سزارین سختره
یعنی شوهرم همون چند روز مراقبم باشه کافیه😔
آمین غذا از قبل اماده داشته باشم برای پسرم شوهرم بعد خودم چی بخورم شوهرم میگه بلدم سوپ درست کنم برات اب کرفس اب سیب اب هویچ هم برات میگیرم بخوری اصلا همه جوره میگه پشتتم نمیدونم چیکار کنم
سمیرا جان همه ی دکترا بالاخره ناراضی دارن حتی بهترین دکترا اما باید ببینی ناراضیای کدوم کمتره و البته کار کدوم دکتر رو بیشتر میپسندی به نظرم مهمترین اصل اعتماده،من خودمم ناراضی اصلا ندیدم از دکترم اما چون من ندیدم نمیشه گفت ناراضی نداره ولی خب دکتری بود که هم کارش و اخلاق و ظرافت توی کارش عالی بود و هم سبکش ّبه اون چیزی که میخواستم نزدیک بود واسه همین تونستم بهش اعتماد کنم نمیدونم والا عزیزم سجادیانو میخوای چندبار دیگه هم برو،حتی به نظر من دکترای دیگه رو هم برو اونایی که طبیعی عمل میکنن ببین اونا چی میگن توی سبک طبیعی من تعریف دکتر خودم(قارونی)،دکتر حامد عباسی،دکتر میلانی،دکتر ابیانه،همین دکتر سجادیان،دکتر وقردوست،دکتر بنیادی و چندتا دیگه که الان تو ذهنم نیستن رو خیلی شنیدم مطب همشونم رفتم چندبار مشاوره هم شدم و درنهایت دکترمو انتخاب کردم شما هم اگه بتونی وقت بذاریو مطباشونو بری خیلی بهتره گلم
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
ایول بابا خب خداروشکر که همسرت انقدر پایه هست و هواتو داره عزیزدلم پس دیگه خیالت راحت باشه غذاهم روزای اول همون سوپ و غذاهای روان و آب و آبمیوه فراوان بخوری خیلی بهتره بعدشم باید غذاهات بدون روغن و نمک و ادویه باشه که باعث ورم بیشتر نشه مخصوصا نمک آب هویج و کرفس و آناناسم که خیلی خوبه کلا از روز دوم به بعد راحت میتونی بشینی بخوابی راه بری و کاراتو کنی فقط نباید چیزای سنگین بلند کنی یا کارای سنگین کنی اوووخی الهی...من با بچه تجربه نداشتم گلم اما فکرنکنم خیلی اذیت شی فقط باید حواست باشه از روی کنجکاوی به بینیت دست نزنه یا مثلا خدانکرده موقع بازی یا هرچی چیزی توی بینیت نخوره وگرنه اگه همسرتونم باشه هم اوشون حواسشون هست و هم خودت میتونی از پس کارات بربیای
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
نه سمیرا عملش که سخت نیست اما به حالت بستگی داره برای یه روز سوپ درست کن بعد از فرداش غذاب نرم می تونی بخوری مثلا کته با خورشت کرفس کم نمک هم درست کن همتون می تونید بخورید .من بچه مدرسه ای داشتم باکلی کار از روز ۶ ام هم همه ی کارامو انجام دادم برای اون چند روز غذاهایی بپز که خودتم بتونی بخوری که داشته باشی بقیه اش حله بچه رو هم نمی دونم من پسرم ۱۰ ساله شه اما خوب دردسر کارای مدرسه رو داشتم دیگه چاره ای نیست