2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094977 بازدید | 66696 پست
راجع به سزارین خودم نمیدونم
اما آبجیم سزارین شدن دیدم تا حدودی اذیت شد ولی اگه بخوام عمل بینی خودم و سزارین آبجیمو مقایسه کنم عمل من راحتتر بود خداروشکر
اصلا عمل سختی نیست فقط باید دکترتو درست انتخاب کنی و مراقبتهای بعدشو دقیق و صحیح انجام بدی...فقط مراقبت میخواد عمل بینی که اونم بیشتر به عهده خودته که چه بایدها ونبایدهایی رو انجام بدی یا ندی
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سحرجان اگه منظورتون از دکتر فرهنگ هومن فرهنگ مجد باشه من مطبشون رفتم و خیلی خوشم نیومد مطبشون خلوت بود و فقط یه نفر توی مطب بود که عمل کرده بود؛اونم فانتزی بود خودش گفت دکتر تشخیص داده که بینیه فانتزی به من بیشتر میاد خودش راضی بود اما مدل بینیش اصلا جالب نبود دکتر علامه هم شنیدم خیلی فانتزی عمل میکنه از بقیه دکترایی که گفتین اطلاعی ندارم
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
چند تا دکتر خوب در مورد بینی گوشتی معرفی کنید بالاخره تاپیک رو نوشته بودید مطالعه کردید بهتر از من که تازه میخوام شروع کنم اطلاعات داری
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
یا دکتر سامی ،محبی خیلی تو این سایت بالا بردنشون بعدش کلی ناراضی در اومد من حذفی ها از اینجا برداشت کردم کلی بالا پایین کردم البته اسم دکتر خودمم اینجا شنیدم وبعدش تحقیق کردم و از کارشون خوشم اومد.
ببین به نظر من زیاد عکس ببین اول ببین از چه مدل بینی خوشت می یاد بعد برو سراغ اینکه کدوم دکتر سبکش به سلیقه ات نزدیکه تنهاراهت اینه وگرنه مطب رفتنی هم اکثرا با چسبن مدل نمی تونی ببینی فقط در حد دیدن رضایت بیمارا و به ندرت کارهای بالای یک سال به کارت می یاد حالا به نظرت با این اوصاف حرف من چقدر می تونه کمک کننده باشه .واسه عمل عجله نکنید