2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095410 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مرسی بچه ها کلی بهم امید دادین 😍😍😍 من بیشتر به خاطر دیگران که همش میگن سر بالاس اذیت میشم فقط امیدوارم زودتر بیاد پایین . من بینیم قوز داشت ولی کلا خیلی قلمی بود قبل عمل ، نوکشم پایین بود یکم . کار زیادی نداشت . حالا تو کل صورتم فک کنم سربالاتر باشه تو عکس واضح نیست . تا این 6 ماه بگذره ادم از غصه دق میکنه 😢
اقیانوس واسه منم تصور اینکه بخوام با بیحسی عمل بشم غیر قابل قبول بود یعنی هنوزم فکرشو میکنم حالم بد میشه اخه بیهوشی بهتره.فکر نمیکنم دکترا بشینن میره تا بعد عید.ببین من اسم معروف ترینا تو این سایت رو میگم البته دکترایی که یادمه.برو اینستاشون رو ببین و تحقیق کن در موردشون.ابیانه واسه طبیعی.محبی هم طبیعی هم استخونی.سجادیان طبیعی.سامی همونی که گرون میگیره.سه هفته س عمل کردم اسم دکترا رو یادم رفته🙄یادم اومد باز بقیه رو میگم.دکتر منم که میلانی هستش
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...