2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094977 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هما از ورم نترس ، بلاخره عمل ورم و کبودی داره دیگه ولی بدن با بدن متفاوته من خیلی ورم و کبودی داشتم سعی کن روز بعد عملت نخوابی زیاد ، بشینی و راه بری و یخ هم بزار از اول.
منم میخوام عید تموم شه برم برای عمل ومشاوره تو اینستا عکس شما هست کدوم؟

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

وای بچه ها لجم دراومده خوبه من عمل کردم دوتا از فامیلای نزدیکم که هی از عمل من ایراد میگرفتن رفتن عمل کردن حسودا صداشم در نیاوردن حالا این استرسم اضافه شد که مال من بهتر بشه برای رفع ورم چه کنیم
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
سمیرا جان میشه بیای عکستو اینستا بذاری برام؟ اخه من کارای قارونی رو دیدم ولی اصلا به دلم ننشست ولی اینطوری که شما میگی الان احساس کردم باید برم نمونه هاشو ببینم حضوری ایدی من pmrz498
دریا جان آره حتما عزیزم😊
پریسا جان من اینستا ندارم گلم،اون درجواب سوال سمیرا جان بود که گفتم یکی از بینیهای توی اینستای دکتر تقریبا شبیه منه_من الان دو هفتست عمل کردم عزیزم هنوز عکس منو نذاشته😉😊اما حتما کارای هردکتری که انتخاب کردی رو از نزدیک ببین عزیزم حتی اگه عکساییم که گذاشتن به دلت نشست فقط به عکس اکتفا نکن؛من عکسای سایت چندتا دکترو خیلی دوست داشتم اما مطب که رفتم کلا نظرم عوض شد😉
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄