2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095198 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

33 روزه .پیش اسلامیان.توروخدا راست بگین.یعنی نیازی نیست? من جز رژ لب هیچ ارایشی نمیتونم بکنم فعلا.همه صورتم کش میاد انگار وقتی بخوام کرم پودر بزنم .چشامم پشتش ورم داره و پلکم افناده.انگار تغییر حالت داده و خوب نمیشه
مری فعلن ورم داری ورم ک بخابه خوب میشی زیادی نوکش بالا نیست؟البته خوب فک کنم بیاد پایین پنج شیش ماهه دیگه از دکترت بپرس
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
گل ارا درسته مال منم روز ب روز داره سر بالاتر میشه خخخخ دلیلش ینی همون ورمه روز ب روز شکل واقعیشو بیشتر نشون میده من خاستم طبیعی باشه ک شد راضیم ازش سوراخاشم قرینست
مری بینیت قشنگ شده از تمام رخ میزاشتی بهتر بود چونتم بیشتر معلوم میشد
بعدم فعلن صورتت ورم داره ورمش ک خابید فکر پروتز بکن ب نظرم چونت خوبه
کل ارا پروتز ربطی ب ترمیم نداره وقتی نخان بینی بیوفته ی اهرم بخاد ی ی چیزی شبیهش پروتز میزارن وقتای ک خ سر بالاباشه منظورم اینه از غضروف دنده برمیدارن ی مصنوعی میزارن