در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مری تغییرات صورت درست می شه به گونه ات که دس نزده من حس می کردم چشامم چپ شده درست می شه الان این استرس که داری از همه بدتره به خودت زمان بده حداقل تا ۲ ماه
سلام دوستان ممنون آمین جون که جواب دادی ببخشید من سخخخخخت مشغول خونه تکونی ام الان اومدم دیدم جواب دادی مبارکت باشه امیدوارم هر روز راضی تر باشی گلاویژ جون سجادیان چرا از گزینه هات حذف شد؟
دوستان من تو اتاق عمل کار میکنم و به خاطر رسته م خیلی سر عملای زیبایی یودم و کامل با دکتر ابیانه راجب این قضیه صحبت کردم و میدونم چرا بعضی دکترا کبودی زیاد دارن و بعضیا ندارن و این کاملا به بهوشی بستگی داره وقتی تو مطب دکتر نشسته بودم حتی ۳ روز عملاش کبودی ندارن و متوجه شدم تیم بیهوشی دکتر واقعا کارش عالیه
گلاویژ من تو یه کلینیک عمل کردم که سه تا دکتر اونجا عملاشون رو انجام میدادن.من کبود نشدم ولی بقیه خیلی کبود شدن.ولی تیم بیهوشی فرقی نداشت.واسه همممون یکسان بودن.عوضش من ورمم زیاده.
بچه ها من یه چیز بگم کبودی و ورم رو همه تا حدودی دارن بیشتر به سیستم بدن بستگی داره کارای سجادیان خیلی ورم داره ولی کبودیش وحشتناک نیست من ندیدم کسی چشماش خون مردگی بشه یا کبودی های خیلی بد به نظرم اگه هم باشه خیلی مهم نیست بالاخره میره مهم نتیجه عمل بیشتر سبک کار دکتر رو در نظر بگیرید کبودی یک هفته است بینی یه عمر رو صورت میمونه البته من اینو نگفتم سجادیان رو تایید کنم خودم همچنان ناراضیم هر روز بیشتر از دیروز
یعنی هیچ کس ورم نداشته?😞الان 13 روزه که عمل کردم ولی هنوز پلکم خوب نشده.ممکنه تغییر حالت داده باشه? همه میان میگن خوب میشه.پس کی ??? من نمیتونم ارایش کنم حتی.کرم هم بزنم بینیم درد میگیره انگار.