2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095176 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممول جان سجادیان یکشنبه و چهارشنبه مطبه.. از ساعت 4 برو نمونه ها رو می بینی .... مرضی حان بینی من تا روز 15 بعد عمل کامل کج بود.. کج کج... ورمه بهش توجه نکن....
.....be brave , even if you are not,pretend to be
زارزی شرکت بیمه مهم نیست.. قرارداد سازمان به سازمان متفاوته....ولی در کل حساس نشید به این قضیه.. روال همونیه که صفحه قبل گفتم ممول اگر مشکل تنفسی یا آلرژی داری بگو...خواسته هاتو بگو ... بگو دوست داری چطوری بشه.. یکی رو دیدم اونروز یکی از عکسای اینستا رو اوردذه بود میخواست ببینه بینیش اون شکلی میشه یا نه... حالا مهم نظر دکتره دیگه ... معاینت میکنه و حتما میگه عمل نکن ..بیکاری ؟
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام دوستان من بلاخره دیروز موفق شدم دکتر یحیوی رو برای مشاوره دیدم ، دکتر خوبی بود و مریضاش هم همه راضی بودن احتمالا با دکتر یحیوی اوکی کنم ، میدونید بچه ها چیزی که منو جذب کرد از این دکتر چییه اینکه خیلی رات عمل میکنه و اصلا ورم زیاد نداره
فرشته نجاتم عشقم بود
دخترا من الان 45 رو زمیشه که عمل کردم از چسب زدن دیگه خسته شدم به دکتر هم گفتم ،گفت میتونی چسب نزنی به نظرتون اگه نزنم چی میشه؟؟ شماهایی که عمل کردین الان تنفستون اوکیه راحت نفس میکشین من حس میکنم داخل دماغم خشکه ،چرب هم میکنم فایده نداره تمیز هم که میکنم در ظاهر تمیزه و چیزی بیرون نمیاد اما باز راحت نیستم خشکی داخل دماغم رو مخمه به نظرتون چکار کنم؟؟
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
https://www.instagram.com/jarahizibaii_iran/ سلام بچه این پیج اینستا رو حتما fallow کنید اطلاعات زیادی هم از جراحا بدست میارید هم از عمل بینی و... در مورد بیمه من از خدمات درمانی 230 گرفتم و از تکمیلیم 870 خیلی به من کم دادن! جاتون خالی خالی مشهد واسه همه دعا کزدم خیلی بده دغدغه فکری یه نفر فقط بشه دماغ از ورمش گرفته تا نارضایتی خدا به هممون صبر بده
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(