2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095404 بازدید | 66696 پست
سلام بچه ها دیروز رفتم مشاوره دکتر عبدالمطلبی تو سالن همه تقریبا بدون چسب بی ایراد بودن من دوست داشتم وبا توجه به بینی های قبل عملشون فهمیدم عالی شدن دکتر فوق العاده مهربون آروم شوخ وکلا عالی به نسبت انتظارات من که کم هم نیست دکتر نمونه های نشونم داد که از توقع منم بیشتر بود اگه اونجوری بشم کلاهمو میندازم هوا به حرفت گوش میده میتونی اعمال نظر کنی و اونی که مد نظر خودت هست رو بگی که بدونه ایده ال خودت چیه ایرادات بینی رو یکی یکی میگه و نمونه های مشابه خودتو نشون میده کلی امیدوار شدم و ۷۰ درصد مطمین از نتیجه عملم میخام برای نمونه های بیشتر باز برم سر بزنم چند تا ‍پرینت هم از مدلایی که دوست دارم ببرم ببینم اونجوری میشم یا نه بعدم آزمایش و سی تی و ... ولی برای تاریخ عمل موندم مامانم میگه تو محرم خوب نیست به نظر شما بعد از دهه اول محرم خوبه؟یعنی بعد از عاشورا تاسوعا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زهره جان سلام اتفاقا من بهش گفتم خیلی قوس نمیخوام آقای دکتر گفت نه یکم قوس خوبه، زهره جان از دوستت بپرس اونم راضیه؟ یعنی تو انتخابم موفق خواهم بود؟ یک درصد پشیمون نشم زهره جان
فرشته نجاتم عشقم بود
سلام کسی از دوستان پیش دکترفهزادی جراح بینی عمل کرده. نمونه کار هاشون هم تو صفحه اینستاگرام شون هستش ، ولی کسی رو میخوام عمل کرده باشه ببینم تنفس بعدعمل چطوره. اینستاگرام :dr.fahzadi@
ترمه جان و زهره جان سلام عزیزم یه سوال من اگه بخوام برای انحراف هزینشو از بیمم بگیرم باید چیکار کنم؟ اینکه برم سی تی اسکنو میدونم فقط اینکه پیش خود بیمه هم باید برم معاینه کنند؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
فرشته نجاتم عشقم بود
سلام .. من میخوام بینیم و عمل کنم.. بینیم یه مقداری سرش گوشتی ه .. یحیوی رو کارای اینستاش و دیدم خوب بودن.. میشه راهنماییم کنین؟ اگه کمی گوشتی باشه بینی دکتر یحیوی خوب در میاره به نظرتون؟ ممنون..
الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
ممنون بهار جان .. منم میخوام برم پیشش .. شما اوکی کردین باهاشون برای عمل..؟ من همسرم خیلی راضی نیس میگه خوبه بینیت احتیاج به عمل نداری ولی من اصرار دارم برا همین میخوام پیش کسی برم که کارش خوب باشه .. من صورتم گرد و کوچیکه .. میخوام یه مقداری بینیم کوچیک تر بشه .. شما دکترای دیگه هم مشاوره گرفتین..؟ به نظرتون یحیوی به نسبت بقیه چجوریه؟ ممنون گلم..
من پیش دکتر یحیوی رفتم اون چیزی که به نظرم رسید و برداشت کردم اینکه دکتر بینی های های که اصلاح شون راحت باشه و ایرادات کمی داشته باشه راست کارش هست و اگه یه مقدار نیاز به کار بیشتر داشته مثل انحراف نسبتا زیاد و ...براش انجامش سخته.این چیزی بود که من برداشت کردم.
مهسار جان دکتر به نظرم کارش بهتر از سجادیان بود ، چون همینکه خیلی طولش نمیده کلا تایمه عملش 45 دقیقه تا یک ساعته ، من مطب دکتر سجادیان خیلی رفتم ولی از کاراش خیلی خوشم نیمد چون ورم کاراش خیلی زیاد بود تغییری زیاد نمیکردن ولی دکتر یحیوی بیشتر به دلم نشست من قرار شد وقت برای عمل بگیرم که هنوز باهاشون تماس نگرفتم ولی احتمالا با همون اوکی کنم
فرشته نجاتم عشقم بود
ممنون بهار جان.. میرم پیشش پس .. انشاا... که به خوبی انجام بشه عملت و خیلی خیلی راضی باشی.. بازم ممنون عزیز دلم..