در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام برا اولین بار شرح مطب گردی تو کرج اول رفتم مطب کامران اکرمی که تعریفشو زیاد میکردن مطبش غلغله بود . بینی استخوانی رو بد درنیاورده بود ولی زیادم کار نکرده بود روشون ولی چند تا از این کم کارا بودن که معلوم بود زیاد کار نبردن و از اول هم قشنگ بودن ولی بینی های گوشتی به نظر من اصلا جالب نبودن برعکس خود مریضا که به به و چه چه میکردن از دماغاشون من اصلا از مدلاش خوشم نیومد بینیها همه بزرگ با تیغه پهن بدون قوس -نوکا همه پخ پره ها دست نخورده-رویهمرفته معلوم بود زیاد به خودش زحمت نداده بود ومریضا فقط میخواستن یه عملی کرده باشن انقدرم شلوغ بود که تو این هرکی هرکی هرجا میرفتی کاری بهت نداشتن من فقط یک ساعت تو اطاقی که چسبا رو عوض میکردن بودم هیچکی نگفت اینجا چکار داری
بعدم یه سر رفتم فروهنده همونی که انتظار داشتم افتضاح ۳ تا از دوستای خودمو گند زده بود به دماغاشون به محض ورود منشی روبروم بود مطب خلوت چند دماغ عملی داغون هم نشسته بودن گفت ۲از روز قبل باید وقت مشاوره بگیری خدا رو شکر کردم یه کارت گرفتم زدم بیرون
سومین مطب دکتر فرشته عبدالمطلبی بود مطب نسبتا شلوغ همه بدون چسب .دماغا ۸۰ درصد خوب. فقط یه نفر بود که سوراخ دماغش تابلو بود ولی خودش که خیلی راضی بود دکتر هزینه مشاوره نمیگیره بعد عمل ۲ بار حق ویزیت میگیره. ولی من فقط نشستم نمونه دیدم تقریبا به مدلایی که من میخواستم نزدیک بودن .بینی های بزرگ گوشتی رو هم خدایی کوچیک کرده بود که باورم نمی شد از اون گوشکوب همچین چیزی دراومده باشه۹۰درصد تیغه ها پهن نبود بجز یه نفر که اونم عکس قبل عملشو دیدم فهمیدم تیغه اش ۲ برابر اینی بوده که دکتر براش دراورده. بعضی پره ها رو وا کرده بود ولی جا نذاشته بود.زیاد بینی هاش قوس نداشت ولی در کل طبیعی هم نبود تقریبا نیمه فانتزی که من دوست دارم. داغون ندیدم ازش. بجز همون یکی که دماغش خیلی سر بالا بود. هزینه اش هم ۴۵۰۰ که عالیه که اگه آشنا ومعرف داشته باشی کمترم میشه حتما چند روز دیگه میرم مشاوره و دیدن نمونه های بیشتر
سلام دوستان.. النا جان والا من خودم کارمند شرکت بیمه هستم ...همکارای واحد درمانمون میگند اول ببرید بیمه گر اول ( تامین ) بعد بیارید تکمیلی ..تا فرانشیز ازتون کم نشه ...من اینو از اونا شنیدم...برای خودم هم همکارم اول فرستاد تامین ... بعد زنگ زد گفت تامین واریز میکنه برات..وقتی واریز کرد بگو من استعلام بگیرم برات از اینورم آنالیز بشه و پرداخت..
سلام مرضی جان مبارکه ..برای من که بعد عمل شروع شد کبودی .. تا روز سوم یه اوج رسید و ازروز چهارم کم کم ، کم شد... بیشتر استراحت کن...دو تا بالش بزار زیر سرت ... راستی با نی نخور چیزی رو خونریزی میاره .. کمپرس یخم خوبه ..من خیلی نتیجه گرفتم ازش
دوستان عزیز تازه عمل کرده چقدر کم پیدایید ، فقط ترمه جون هستن .
شیدا جون ، شما مطمئنی که مطب دکتر اکرمی رفته بودین . راستش کمی تعحب کردم در مورد چیزهایی که نوشته بودین . چون دکتر اصولا تیغه ها رو خیلی خوب در میاره و تا حایی که به تنفس مشکلی نزنه ظریف میکنه، در مورد نوک بینی هم راستش مال من رو که خیلی خوب جمع کرده چون نوک بینی من کاملا گرد و گوشتی بود . و توی مشاوره اصلا وعده الکی به کسی نمیده . من تقریبا هفته ای دو بار برای عوض کردن چسب میرم راستش چنین چیزهایی اونجا ندیدم وگرنه هرگز نمیرفتم برای عمل پیش ایشون . نیازی برای تعریف و یا بد گویی از ایشون ندارم ، و اگر بینی منو خراب میکرد حتما میومدم میگفتم تا کسی نره . دکتر اونقدر سرش شلوغ هست که حتی برای مشاوره هم اونقدر اخلاق خوش از خودش نشون نمیده که طرف حتما بره پیشش برای عمل . امیدوارم همگی موفق و موید باشید .