2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095399 بازدید | 66696 پست
سلام ممول جان
من با دکتر سجادیان عمل کردم
دکتر بعد از یک هفته گچ رو باز میکنن
برای چسب زدن تا یکماه بیای خودشون عوض کنن خیالت راحت تره
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نونوش جان من رفتم مطبش همه برای مشاوره بودن اما 3 تا از دوستام عمل کردن خیلی خوب شدن من خودم بینیم و دید گفت صورتت زیباس من می تونم زیبا تر کنم و کسانی که برای مشاور بودن همه بهم می گفتن عمل نکن بینیت خوبه اما بینیم از جلو ی خورده چا غه
اما درر کل بهش اعتماد کردم به سامی چون صداقت داشت و اینکه چون مجسمه سازم هس خودش یه امتیازه اما میگم بینیه من زیاد هم کار نداره بعد 12 هم هزینش زیاده از ی لحاظ هم به دکترای دیکه نمی تونم اطمینان کنم ..... شما خودت عمل کردی بیشش نونوش جان ؟
اما درر کل بهش اعتماد کردم به سامی چون صداقت داشت و اینکه چون مجسمه سازم هس خودش یه امتیازه اما میگم بینیه من زیاد هم کار نداره بعد 12 هم هزینش زیاده از ی لحاظ هم به دکترای دیکه نمی تونم اطمینان کنم ..... شما خودت عمل کردی بیشش نونوش جان ؟
من خواهرم باهاش عمل کرده خیلی خوب شده اما بینیش گوشتی بود و یک سال پیش عمل کرده. بعضی ها میگن بزرگ عمل میکنه من ترسیده شدم. من بینیم استخونیه بزرگه نمیخوام بزرگ بمونه. خودش یهم گفت 65% بهتر میشی. ولی همه کسایی که اونجا بودن راضی بودن یعنی ناراضی ندیدم ازش خیلی دوست دارم بدونم بینی استخونیم خوب عمل میکنه یا نه. من خودم ایران نیستم و از روی تجربیات بچه ها میخوام تصمیم بگیرم
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
نونوش جان سه تا از دوستای من عمل کردن بیشش این سه تا دوتاش استخوانی بود که خیلی خوب شدن یکیشون هم گوشتی که اونم خیلی خوب شد اما این گوشتیه طبیعی شده یعنی مدل فانتزی نکرده دکتر سامی کلن زیاد فانتزی عمل نمیکنه خوبیش اینه البته سلیقه ای هستش .... من می تونم ببرسم که هزینه عمل خواهرتون چقد شد؟؟؟! اخه بینی من واقعن زیاد کاری نداره بعد 12 زیاده ....میگن تخفیف میده
وستان سلام ممول جان تامپون روز بعد یا دو روز بعد عمل برمیدارند ...گچ یک هفته بعد.. برای من سه روز بعد برداشتن گچ ( 10 روز بعد عمل ) بخیه رو کشیدند... فکر نمیکنم مشکلی باشه.. دوستان دیگه ای هم بودند که از شهر دیگه ای اومدند تهران عمل کردند.... چسب خود آتنا یادت میده و خودت میتونی بزنی... فکر کنم شادی ز همون اول خودش میزد... چون شادی هم تهران نبود...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
ساقی جان سلام بینیت ورمش کمتر شده؟ دکترتو سرچ کردم کامنت های خوبی ازش بود ولی الان چون سرم خیلی خیلی شلوغه و مهمان داریم اصلا وقت سر زدن به مطبو ندارم شما بینی های بزرگ گوشتی رو دیدی چطور درمیاره آیا کوچیک و شیک میشن یا نه؟