در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام راستی بچه ها شما قبل عمل زمینه چینی کردید برا فامیل شوهر یا نه؟ خانواده شوهر من همه دماغاشون قلمیه و خدا عملشون کرده برا همین تک و توک عمل کردن موندم قبل عمل چی بگم چجوری بپیچونمشون
سلام من چند روزه دیگه با دکتر ابیانه ..علیرضا ابیانه عمل دارم..بینیم خیلی گوشتیه از دکتر ها خیلی تحقیق کردم...چندتام مطب رفتم ولی خوب کارهای ابیانه خیلی بیشتر خوشم اومد..دوبار رفتم مطب و با خیلی ها حرف زدم.. حالا میخوام نظرات بچه های این تایپیک رو بدونم...چون من نتونستم همه تایپیک رو بخونم.ِِِِفقط یکمی از اولین تایپیک رو خوندم..
دوستان سلام من واقعا نمیدونم بینیم چرا کوچیک نمیشه... به نظرم دوستان درست میگند سجادیان بینی رو کوچیک نمیکنه... این چند روزه هم بیشتر ورم کرده... نمیدونم تهش چی میشه... اگر قراره با سجادیان عمل کنید این موضوع مد نظر داشته باشید...
بهار خانم دکتر شهریار یحیو ی متخصص گوش و حلق و بینی هستن و بیشترین تخصصشون بینیهای گوشتیه. اونطور که تو مراجعینش دیدم .هر چند من خودم کاملا بینی استخونی و عقابی شکلی داشتم
آقای محمد حسین اگه پوست چربی داری حتما قبلش یه دکتر پوست برو یا بگو دکترت دارو بنویسه تا چربی پوستت کمتر بشه برای عملت خیلی خیلی بهتره یا بهتره بگم واجبه
زهره جان تو سایتش زده بود متخصص جراحی بخاطر همین بود گفتم ، خب اگه متخصص گوش حلق بینی باشن که خیلی خوبه، اما الان انگار مسافرتن هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن
منم ۹۰ درصد به یحیوی اطمینان دارم ولی به قول بعضی دوستان شاید با هزینه کمتر دکتری در حد اون باشه ولی من هنوز پیدا نکردم چون بینی گوشتی بزرگو خدایی عالی درمیاره یحیوی