2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095344 بازدید | 66696 پست
ساقی عزیزم منم میخام بینیمو جراحی کنم. تهران هستم ولی اینجا قیمتا خیلی بالاست. شما چند درصد از عمل بینیت راضی هستی ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنی چند تا سوال تو خصوصی دارم که ازت بپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایلا جان
باشه عزیزم ، حتما . راستش فکر نیکنم برای قضاوت کمی زود باشه من ۲۰ مرداد ماه عمل کردم و هنوز یک ماه نشده و با توجه به گوشتی بودن بینیم زمان بیشتری برای از بین رفتن ورم ها نیاز هست .
بچه ها جون من دیگه کاملا گیج شدم دو سه ماه دیگه میخوام عمل کنم ولی هنوز دکتری پیدا نکردم یحیوی که اینجوری میگین و خودمم دیدم، سجادیان هم تا اونجا که تو عکساش میبینم بینی ها بزرگن و ظرافت ندارن، از همه بیشتر به اینا امید داشتم حالا بازهم میرم مطبهاشون ولی اگه همینجوری باشه چی ؟شما بودین چیکار میکردین خواهشا چندتا دکتر جراحی بینی گوشتی کم ریسک که نسبتا بینی ظریف درآرن ولی طبیعی بهم معرفی کنید؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
با توجه به نظرای شما عزیزان فکر کنم باید کلا بیخیال محبی بشم!!! خوشحال بودم که بالاخره دکتر خوبی پیدا کردم و دیگه عمل می کنم :( باید دوباره شروع کنم گشتن و رفتن به مطب های مختلف :( تو لیستم الان سجادیان و حامد عباسی و امیرآروین سازگار هست، که باید این هفته اگه بشه برم مطبشون بشینم کار ببینم. البته کلا مثل اینکه هیچ دکتری نیست که کامل کارش خوب باشه و آدم با خیال راحت بتونه بره پیشش
3 هفته بیش به مطب سامی رفتم من بیتیم از نیم رخ عالیه از مستقیم بینیم کمی گوشتیه اما دکتر سامی بهبم گفت که تگه عملت کنم قشنگ تر میشی الرژی شدید دارم و یه انحراف کم دکتر گفت 12 می گیره اما 6 روز بیش رفتم به مطب بهرام مقدم فرد نزدیکه 7 تومن می گیره حالا موندم کجا برم دوستام بیش هر دوی این دکتر ها عمل کردن و خوب شدن ..... موندم و خواهش اگه کسی میدونه راجع به این دکتر ها من و راهنمایی کنه
ترمه جان ممنون که می خوای عکس بزاری. میشه بگی سجادیان چندروز بعد گچ بینی رو برمیداره؟ سوال دومم اینه که روز بعد از عمل که تامپون رو برداشت میتونم برکردم شخر خودمون و دوباره برای باز کردن گچ برگردم؟ سوال سومم اینه که بعد از برداشتن گچ چند بار دیگه باید بیام پیشش؟مثلا برای چسب زدن و غیره. ممنون میشم جواب سوالاتمو بدی