2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095399 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان من بینیم خیلی بزرگه وگوشتی هست گفتم اول یه نی نی بیارم بعدعمل کنم امادوساله نی نی نمیادمنم خسته شدم دوست دارم بینیموعمل کنم به نظرشما چه کارکنم ؟وقتی بینیتوعمل میکنی تاچندوقت بعد نبایدبارداربشی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه سه شنبه رفتم مطب دکتر محسنیان که قبلا یه نمونه آقا ازش تو مترو دیده بودم که بینیش خوب شده و طبیعی بود و یه نمونه خانم از مشتریام که واقعا عالی شده بود نسبت به قبلش بینی قبلیش گوشتی و پهن بود که بعد از عمل خیلی خوب شده بود هزینش 3700 تا 4 هست مشاوره رایگان نمونه های تو مطب ایرادی نداشتن هم نمونه طبعی و هم نیمه فانتزی تو مطب بود و تقریبا خوب بودن و ایراد خاصی از نظر ظاهری نداشتن برخوردش خوب بود و تو مشاوره سعی می کرد توقع رو پایین بیاره دکتر محسنیان متخصص جراحی هست و فک میکنم همین علت پایین بودن قیمتش بود چون سه گروه متخصص مجاز به عمل جراحی بینی هستند که متخصص جراحی جزوشون نیست
واااای واااای بچه ها الان از حمام اومدم پوست پوست شدن شدید پوست صورتم و بینی بعد 3 هفته که یه طرف این جوش های ریز چرکی هم پرشده یه طرف با الکل تمیز کردم تا بذارم یکی دو ساعت هوا بخوره آخه این جوشا چیه زده
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
نگران نباش ماه پیشونی منم پوستم خیلی حساسه بار اول که چسب رو برداشتم از سه جا روی بینیم خون جاری شد وحشت کرده بودم، پر از جوش های چرکی که با برداشتن چسب خونریزی میکردن ولی راستش من بیخیال شدم و چند ساعت در روز اصلا چسب میزدم گاهی فقط شبها میزدم تا یک هفته ولی بدون چسب مطلقا ببرون نمیرفتم و زیاد با صابون ضد آکنه میشستم صورتم رو الان دو هفته است که خیلی بهترم و زباد جوش نمیزنم و مرتب چسب دارم راستی سعی کن خنکی بخوری و از خوردن خوراکیهای حساسیت زا پرهیز کن مثل غذاهای چرب و تند و فسا فود و.......
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.