2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم واسه سه شنبه آینده وقت عمل با یحیو ی رو گرفتم از الان استرسم شروع شده برا خودمم عجیبه که نشد چندبار برم مطبش و نمونه ببینم فقط با توجه به تعریفی که ازش شنیدم بهش اعتماد کردمو دیگه نمیخام منصرف بشم
من چون باردارم وبچه کوچیک هم دارم سخته برم تهران بایددکترم بهم نزدیک باشه مشهدواسم مناسب تره
دوباره میسازمت وطن اگرچه باخشت جان خویش ستون به سقف تومیزنم اگرچه بااستخوان خویش........
mohadeseh هرکدوم از این دکترا دستمزد متفاوتی دارن فتح سامی بین 9 تا 12 میلیون میگیره که خوب هزینه بالایی داره دیگه نادریان هم پولکیه و اگه نخاد عمل کنه یه قیمت پرت بهت میده یه خانمی هم میگفت بعدازچندسال تحقیق بلاخره بین 30 تا دکتر تونستم با یزدانفر عمل کنم و راضی بود خاص احمدی رو نمیشناسم
سلام کمکککککککک الان 2 هفتست چسب میزنم روی بینیم شده پر از جوش های ریز چرکی چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی حساسیت دارمو نمیتونم چسب بزنم ؟؟؟؟؟ گریههههه
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
سلام ریواس جان قربونت حالم خوبه . فقط ورم بینی اذیتم میکنه همش میگم بینیم کوچیکتر میشههههه با این جوشای ریز آره باز میکنم با پنبه الکل روشو تمیز میکنم . ولی یه نیم ساعت باز میذارم سریع چسب میزنم. یه روز درمیون دکتر گفت چسبتو عوض کن. حالا از دفعه ی دیگه یکی دو ساعت باز میذارم هوا بخوره مرسی گلم
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
ماه پیشوندی عزیز منم مشکل شما رو داشتم اولا یک روز در میون دوش بگیر و چسبن رو عوض کن با صابون آنتی باکتریال بشور بینیت رو حتما قبل چسب خوب الکل بزن یکی دو ساعت باز بگذار بعد چسب یزن هو این مدت هم یکی دو بار با صابون بشور
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.