2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
خواهش میکنم دوستان .وظیفمه که به تا جایی که اطلاعات دارم کمک کنم. زهزه جان با توجه به لیستی که دادی به نظر من کامیابی اوکی تر از بقیس سجادیان ارتفاعو خوب کم نمیکنه من دو موردی که دیدم زیاد جالب نبود.راستکاری استخونیا رو خوب جمع میکنه میگن واسه گوشتیا خوب نیست.کامیابی من مدلاشو خیلی دوست دارم اکثرا قیافه ها بعد عمل خیلی شیک وخوشگل میشه من میدوستم کاراشو سلنا جان من این دو دکترو نرفتم ولی ازشون بد نشنیدم مثبت شنیدم. سروه جان من هم خیلی عجله دارم و کلا خیلی پریشانم خخخ دیروز مطب محمد صادقی رفتم یه نمونه دیدم بد نبود سعی میکنه خیلی بینیو دستکاری نکنه عوارض بعد عمل و استراحتهای طولانی تامپونو ... نداره کارای کامپیوتریش هم خوب بود نوکای گوشتی رو خوب جمع کرده بود قیمت حدود 7 تو راه یه دختری دیدم بینیش نیمه فانتزی بود با ارسطو اشتری عمل کرده بود رفتم مطبش اخه اونم سعادت اباد بود.دکتر خیلی با حوصله ای دستش به نیمه فانزی میره .نمون هاش خوب بودن متدش بسته است مشاوره رایگان.قیمت 5 تومن ولی میگن کار خراب هم داره فردا یه سر به شهرام حسنی و غلامرضا احمدی (برای بار دوم)میزنم راستی یه دخترم تو اتوبوس دیدم خیلی طبیعی بود از بالای بینیش حدس زدم شاید عمل کرده که گفت با دکتر قرشی عمل کرده بعد شش سال نه افت نه مشکل هیچی نداشت و خیلییی راضی بود
جوجینا و زهره جان ممنونم از اطلاعت خوبتون. یکی از شاگردای من پیش محسنیان عمل کرد، اتفاقا عکسشم تو اینستاگرام دکتر هست. من تا 2، 3 ماهگی دیدمش، خیلی بینیش برق می زد و مصنوعی بود. شاید حالا اون عروسکی خواسته از محسنیان، اما می یومد پیش من خیلی هم آبریزش داشت. تو مترو هم یکی رو دیدم با چسب، گفت پیش محسنیان عمل کرده، سر دکتر خیلی شلوغه واسه همین بعد عمل اصلا واسه مریضاش وقت نمی ذاره. می گفت تو اون روزی که خودش هم عمل داشته 20 نفر عمل کرده... راجع به سجادیان موافقم، ارتفاع بینی رو خوب نمی تونه کم کنه و این اشکال تو بینی های استخوانی خودش رو بیشتر نشون می ده. من خیلی به راستکاری امید داشتم، اما دو باری که رفتم مطب نظرم برگشت، کار عالی و بی نظیر داره، کار افتضاحم داره...اصلا نمی دونم چه جور میشه آخه...انگار اصلا یکی دیگه عمل کرده اون کار بداشو... راجع به کامیابی هم بگم. من شهریور که رفتم مطبش تو اون ساختمان، پارک جلوی ساختمان، کوچه های اطراف، هر کی چسب سفید داشت مریض کامیابی بود، اینقدر تعدادشون زیاد بود که حد نداشت. من بینی استخوانی قشنگ دیدم تو مطبش، اما به نظرم واسه گوشتیا زیاد خوب نیست، هنوز بینی بزرگه و خوب جمع نشده. مهم ترین اشکال کامیابی دردی که بیماراش بعد عمل متحمل می شن، خودم با چشم دیدم یه دختره که 2، 3 روز اومده بود عمل کنه تب کرده بود، خیلی حال عمومی اش بد بود وقتی هم رفت توی مطب که اصلا صدای جیغ ساختمون رو برداشت منم در رفتم دیگه...این موضوع رو یه نفر دیگه هم اینجا گفته بود. قیصری یکی از دوستام که مشکل انحراف شدید داشت نوک بینی اش (کاملا استخوانی) سال 91 باهاش عمل کرد اون موقع ماشین 206 گمونم 15، 16 تومن بود، این دوستم با کلی تخفیف و چونه 18 داده بود...چند وقت پیش دیدمش اتفاقا، بینیش خوب شده اما نمیشه بگی عالی شده. واقعا بینی های به مراتب زیباترین هم دیدم. اصلا به این قیمت نمی ارزه. تو آرایشگاه هم یه خانمی پیش ایشون عمل کرده بود به معنای واقعی کلمه بد بود. خودش می گفت اصلا روم نمیشه بگم فلان قدر دادم این شده... مردم با 5 تومن بیا ببین چه بینی عمل می کنن...خلاصه که خیلی ناراضی بود از دکتر. تمام بینیش انگار عضله عضله باشه... حالا سوالام: 1) این دکتر صفایی که میگین ایران نیست سه سال، یعنی از عید میره سه سال دیگه میاد یا این که تا عید می یاد و الان ایران نیست؟ 2) آقا مانی راجع به دکتر صحرایی یه جمله گفتین و همه رو تبدیل به علامت سوال کردین...منظورتون مسائل اخلاقی بود آیا؟ یا به سبک کارشون بر می گرده...خواهشا یه کوچولو ابهام زدایی کنین... 3) کسی راجع به فرم بینی های همایون الهی و کارش چیزی می دونه؟ 4) زهزه جان ممنون میشم مطب این دکترا هم رفتی بیای بگی چی شد؟ چون به جز محسنیان اون سه تای دیگه تو لیست منم هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام الما جان مرسی از توضیحاتت.صفایی عید میره میگه هر ماه یه هفته واسه بیمارام میام ولی مطب نمیام و جای دیگه قرار میذارم باهاشون. کامیابی خودش میگه من همه جاروو برش میزنمم و از اول یه بینی خلق میکنم اره من هم نقاهت بعد عمل کامیابی رو شنیدم صحرایی من یه کار افتضاح چکمه ای ازش دیدم
درود به همه الما: بله به مسائل اخلاقی بر میگرده البته همه ی دکترها یه سری نواقص این مدلی دارن اما خب بعضیا دیگه بیش از حده
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام ..دکتر میگه بینی من نه استخونیه نه گوشتی .با پوست نسبتا ضخیم....سرش گرد غضروفیه و نیاز به جمع شدن داره میخوام از ارتفاعش کم شه و کوچیک شه و قوس ملایم..نیمه فانتزی تمیز درآد ..کدوم دکترا رو بهم معرفی میکنین؟ لطفا نکات مثبت ومنفی هر دکتری که بهم معرقی میکنین هم بگین...
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
سلام به همه دوستان گلم * یکی از دوستانم چندسال پیش شیراز بینی شو عمل کرده و واقعا گند خورده بود به دماغش حتی بدتراز قبل عملش شده بود. و سه سال پیش با فرزام ترمیم کرد که بازم ناراضیه و خوب جمع نشده حالا من دیشب که ازش اسم دکتر اولی رو پرسیدم گفت دکتر ساریخانی بوده که الانم تو تهرانه حواستون باشه . دوستم و خواهرش هردو پیش ساریخانی عمل کردن و هر دو بینیشون چندبرابر شده
در مورد دکتر کامیابی *منم خیلی دماغاشو دوست دارم ولی خوب معلومه که عملیه و تابلوه چون نیمه فانتزی در میاره و همه مریضاش دماغاشون تو یه سبک و سیاقه **** مهمترین نکته ش هم اینه که واقعا دوران بعداز عمل خیلی سخته و من مریضایی رو دیدم که اومدن تامپون بکشن .چن دقیقه جیغ ممتد میکشیدن و بهم میگفتن عمل نکن خیلی درد داره و سخته که من فشارم افتاده بود از دیدن کبودیا و خون مردگی چشماشون
دیروز با دوستم رفتیم مطب شهریار یحیوی من که به خاطر مشکل هزینه نخاستم مشاوره بشم ولی دوستم مشاوره گرفت ویزیت:30هزارتومن به محض ورود به اتاق و دیدن دکتر، رامبد جو ان برامون تداعی شد.خیلی هم رفتارش خوب و باکلاس بود دوستم باهاش مشاوره رو کرد و میخاستیم بیایم بیرون که من پریدم جلو و بهش گفتم آقای دکتر من چن وقته که شمارو تو لیست دکترام دارم ولی مشکل هزینه دارم گفت بشین ببینم مماغتو و به خاطر دماغ استخونی و پوست نازکم گفت :بینیت خیلی خوبه و کم کاره و باهات راه میام و تا جایی که جا داشته باشه تخفیف میدم بهت دستیارش که دوسال پیش باهاش عملیده بود و دماغش گوشتی بود خیلی خوب بود دماغش ولی یه مریض دیگه که تو اتاق بود و خیلی بینی خوبی درنیاورده بودن براش ،ازش که پرسیدم گفت با یحیوی پدر عمل کردم که من خوشم نیومد از مماغش حالا اینو بگم که برامون سی تی اسکن نوشت و آدرس آتلیه و آزمایش و بهمون دی وی دی آموزش قبل و بعد عمل داد و چن تا برگه دیگه و بلاخره ناخاسته 30 تومن ویزیتو پیاده شدم حالا از نمونه ها بگم که شانس ما اونروز قرار بوده که دکتر نیاد مطب و مریضا رو کنسل کرده بودن .فقط سه تا نمونه عمل شده دیدیم که 2تاشون سه هفته ازعملشون میگذشت و یکیشون دوهفته میگفتن دکتر جراحی بسته و بدون درد میکنه و پره های بینی رو باز نکرده بود.حتی یکیشون میگفت من روز سوم بعد از عمل رفتم تفریح بیرون از شهر و اصلا مشکلی نداشتم و بعداز سه هفته اومده بود مطب.یعنی اینقدر حالش خوب بوده که خودش چسبارو عوض میکرده و نیازی به مراجعه به دکتر نداشته و یه نکته دیگه که دکتر همون روز عمل تامپونا رو در میاره و خوب خیلی مریض راحت میتونه نفس بکشه و یه نکته مثبت تر دیگه هم اینکه دکتر تو بیمارستان یاس سپید عمل میکنه که خوب خیلی خوبه دیگه نسبت به کلینیک اینم بگم که ایشون هفت سال تو دانشگاه تدریس داشتن و دکترایی مثل سجادیان،نوری و ... شاگردش بودن اخلاقشو خیلی دوست دارم حالا همسر مهربان میگه اگه یه درصدم میدونی که این دکتر بهتر از بقیه است غصه هزینه شو نخور حالا چارشنبه هم میریم که بیشتر نمونه ببینیم
ممنونم زهره جان از این که میای نتیجه مطب گردی رو می گی اینجا. در مورد ساریخانی باید بگم که دو تا هستند: رضا ساریخانی و داریوش ساریخانی. دوستتون پیش کدومشون عمل کردن؟ اگر بپرسین ممنون می شم. مقدم فرد هم دو تا هستن: بهرام مقدم فرد و بهمن مقدم فرد. ایناک گویا یکیشون کار خراب زیاد داره. اما کدومه نمی دونم...اگر کسی رفته یا می دونه بگه.
سلام ، مرسی زهره جان از توضیحاتت ، اون دکتر ساریخانی که شما گفتید تو شیراز عمل میکنه دکتر داریوش ساریخانی است و با این دکتر ساریخانی تهران فرق میکنه ، این دکتر ساریخانی تهران اسمش دکتر رضا ساریخانی است که خیلییییییی هم ازش تعریف میکنن ، من با هزار تا خواهش و تمنا از منشیش تونستم واسه 28 آذر ازش وقت مشاوره بگیرم ، سرش شلوغه و خیلیییییی هم ازش تعریف میکنن ، حالا رفتم مطبش و اومدم حتما میام براتون میگم...