2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095400 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من الان 5 هفته است با دکتر رستمی عمل کردم فوق تخصص جراحی پلاستیک و جزو هیئت جراحان زیبایی ایران اسمشون زیاد تو دهنا نمیچرخه ولی تو کاتولیگی که تو مطبش گذاشته بود جزو سی پزشک برتر ایران بود من بینیم گوشتی بود و کوتاه اوایل به خاطر تزریق چربی بینیم کج بود و نگران بودم ولی الان که 5 هفته گذشته بهتر شده غضروف روی بینیم و نوک بینیم خیلی صفت و اصولیه اخه واسه بعضی ها رو دست زدم بعد عمل خیلی شله تیغه بینیشون من اصلا مطب گردی نکردم و مستقیم رفتم پیش خودشون چون دو تا از دختر خاله هام پیش ایشون عمل کردن و الان بعد دو سال اصلا مشکلی واسشون پیش نیومده مطبشون هم تهرانسر هست هم سعادت اباد امیدوارم بینی منم مثل اونا خوب بشه ولی مهمترین چیز سلامتی بینیم هست که خوبه منظورم بویایی و تنفسه از فرمشم فعلا راضی ام ولی خب ورم داره فعلا خیلی
درود بر همه دوستان جهت یادآوری: 1.همه ی دکترها کار خراب دارند حتی گرون ترین دکترها که نمیخوام اسم ببرم منتها اگر کار خراب از کسی نمی بینید دلیل بر این نمیشه که اون دکتر کار خراب نداره خیلی از دکترها هستن که به مریضاشون ساعتها و یا روزای پرت میگن بیان که بقیه اونا رو نبینن 2. سلیقه ها کاملا متفاوت هستش و هر کسی یک مدل بینی رو دوست داره برای انتخاب دکتر اول بحث مالی رو در نظر بگیرید و بعدشم سلیقه و این تفاوت رو در نظر بگیرید که همه ممکن اون نوع بینی که شما دوست دارید رو دوست نداشته باشن پس از نظرات بچه ها کمک بیگرید ولی از مطب گردی غافل نشید 3. اکثر دکترا بینی هاشون برند شده مثلا من بعضی وقتا از روی فرم بینی طرف حدس میزنم با کی عمل کرده. یعنی نرم بینی ها یه دکتر 80% شبیه همن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلنا: جوادی پروانه من ازش کار جدید ندیدم ولی هر کاری که بچه ها توی تاپیک قبلی گذاشته بودن و برام فرستادن به نظرم خوب بود تقریبا سبک بینی هاش شبیه شیروانی هستش توکلی توی تاپیک ترمیمی ها بچه ها ازش ناراضی بودن اون یکی دکتر رو نمیشناسم ماه پیشونی: کبودی زیر چشم داشتی؟ اگر نه بعد از ضربه کبودی داشتی؟ الان درد یا خون ریزی دارید؟ در هر صورت برای اطمینان بیشتر حتما با دکترت تماس بگیر نه اگر تا انتها ببرید احتمال خون ریزی وجود داره تا همون اوایل سوراخ های بینی کافیه مهسا: اون لیست منبع و مرجعش کجا بود؟! طاق باز، بسته به نظر دکتر داره 3 روز میگن تا 14 روز
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام دوستان manip30 من پیش خشایار احمدی عمل کردم مشکل تنفس دارم ظاهرشم خیلی بده نمیدونم چکار کنم؟؟؟
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
Manip30 آره عزیزم من عمل کردم فقطططط ورم داشتم و کبود شدم . الان خیلی بهتر شده ورم و کبودیم ضربه که خورد فقط تیغم درد گرفت. نه کبود شدم نه ورم مجدد و نه خونریزی
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
Manip30 جان یه سوال دیگه من فردا میرم گچ رو بردارم میخوام برم حماااااام . مثل همیشه حمام کنم ؟ زمانشم مهمه چقد تو حمام باشم ؟ سوال دومم اینه که تا کی باید طاق باز بخوابم و 2 تا بالشه. خسته شدممممم مرسییییی
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
مهسا: اگر خواستی برام عکس بفرست اگر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم ماه پیشونی: راستش من بارها و بارها بینی خودم تو خواب ضربه خورد اما مشکلی نداشتم ولی اگر احساس ناراحتی داری برای اطمینان بیشتر حتما تماس بگیر با دکتر بعد از گچ میتونی بری حموم مشکلی نیست زمانش مهم نیست ولی در مصرف آب صرفه جویی کن :) طاق باز هم نظر متفاوته فردا از دکتر بپرس فقط نکته ای که وجود داره آب حمام رو با بینیت بالا نکشی یه وقت اگر قرار بر شستشوی بینیت شد با سرم و یه سرنگ کوچیک انجام بده
خیلییییی ممنونم آقای مانی که وقت میذارید و جواب میدهید ، ببخشید بازم میخواستم از شما و بقیه دوستان نظرتون را در مورد دکتر رضا ساریخانی ، دکتر پوریا افلاکی و دکتر فرشید محبوبی راد بدونم ، ممنون میشم اگه در مورد این دکترهایی که اسم بردم هم راهنماییم کنید ، مرسی
سلام دوستان خوب و مدیر تاپیک من سه هفته پیش بینیم رو جراحی کردم،، بینیم گوشتی و بزرگ بود،،،بعد از برداشتن گچ دو طرف بینیم قرینه بود و عین هم،، فقط به دکتر گفتم تیغه بینیم رو خیلی باریک کردید گفت چون نوک بینیت ورم داره این طوری به نظرت میاد،، خداییش هم راست میگفت نوک بینیم عجیب ورم داشت،، حالا دو هفته است که چسب میزنم ورم نوک بینیم کمتر و فروش قشنگتر شده ولی کناره های بینیم نامتقارن شده،،، یعنی ورمهام نامتقارن خوابیده و دو طرف یه جور کم نشده،،، من تهران عمل کردم ولی تهران زندگی نمیکنم،،،،به نظرتون این طبیعیه باید صبر کنم یا هرچه زودتر برم پیش دکتر؟؟؟؟
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.