2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان، شب خوش من تصمیم دارم بینیمو عمل کنم البته من شهرستانم میخوام بیام تهران برای عمل چون کارمندم هستم و دوری راه واقعا فرصت مطب گردی ندارم یه خرده این تاپیکو پیگیری کردم دست دوستای گلمون مخصوصا آلما جان با توضیحات کاملشون درد نکنه حالا شرایط من اینجوریه یه دکتر میخوام نیمه فانتزی عمل کنه هزینه عملشم تا ۵ تومن اینطورا باشه یه ذره بالا پایین ایراد نداره البته بینیم کم کاره خیلی ایراد نداره ممنون میشم به من یه دکتر معرفی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم از دکتر کوچک زاده تعریف کنین .... من اعتماد به نفس بگیرم چون به حرفام گوش نداد همش استرس دارم که اصلا دماغم اونجوری که میخوام نشه یا اصلا تغییر نکنه افسردگی گرفتم
سحرا یکبار گفتم که یک خانمه تو آرایشگاه با اون عمل کرد بینیش خیلی خوب بود فقط یکم به نظر من نوکش تیز بود که گفت خودم اینجوری خواستم و بهش میومد و اینکه همه خواهراش پیش کوچک زاده عمل کردن و راضی بودن . بسپاری به دکتر بهتره فکر نکن به حرفات گدش نمیده یادش میمونه اگه بشه انجام میده
بچه ها تو همین صفحات تاپیک خوندم که دکتر خدا کرمی رو هم تعریف کردن فک کنم کاربر نگارین هم با همین دکتر عمل کرد ولی هرچی تو نت سرچ کردم هیچی ازش پیدا نکردم سایتی پیج اینستایی که نمونه کاراشو ببینم