2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستایی که میخوان با ابیانه عمل کنن من خودم یه بار پیشش رفتم واقعا اگه بینیتون خیلی ایراد داره پیشش برین که اونارو رفع کنه واسه بینی کم کار واقعن هیچ کاری نمیکنه
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
من اصلا دوست ندارم بینیم خوکی بشه.بچه ها نظرتون راجب شهبازی و حسنانی چیه???چندتا نمونه کار تو سایتش دیدم زیاد چنگی بدل نمیزد بنظرتون برم مطب حضوری ببینم?نظرتون راجب شهبازی چیه?بااین تفاسیر محبوبیو بذارم کنار بهتره
سلام نگارخانم یکی از اشناهای مابامحبوبی رادعمل کرده اصلا قشنگ نیست مصنوعیه ویکی از همسایه هامون عمل کرده حدودا یکساله بهم میگفت بعداز یکسال هنوز کیپ میشه واسپری میزنه خواهش میکنم دقت کن.من پیش یه دکترکم ریسک عمل کردم فعلا یه مشکلاتی دارم امیدوارم رفع بشه وراجع به دکترم زودقضاوت نکنم منظورم اینه که دکترهای خوبم خطا دارن چه برسه به بقیه.
امی جون اگه از کارای یحیوی خوشت اومده خب با خودش عمل کن .چون هر دکتری سبک خودشو داره.راستش من از سجادیان مث مدل یحیوی ظریف ندیدم اما خب ، من چن نفر رو دیدم که با سجادیان عمل کردن بینیشون به صورت خودشون خیلی میومده،حالا پیش سجادیان هم برو باهاش مشورت کن ببین نظرش چیه.در مورد هزینش هم که .بابا ها همه اینجوری هستن بابای منم همینو میگه .
بانو منیر جان ، من فعلا متاسفانه مشهدم و هیچ دسترسی واسه مطب گردی ندارمو تو این اوضاع هم که میخوام بینیم رو عمل کنم نمیتونم بیخیال باشم تا بیام تهران.واسه همین فعلا مجبورم به عکسای سایت واطلاعات دوستان اکتفا کنم البته کاملا حق با شماست و باید از نزدیک دید..اما فعلا شرایطم اینجوریه منم که بی صبرررعزیزم مرسی که همیشه اطلاعات مفید در اختیارم میذاریم. حالا ایشالا اومدم تهران حتما یه سر مطب اونایی ک تو لیستم هستن میرم