2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095203 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

asra رفتی محبوبی به منم خبر بده کاراش چجوری بوده.قیمت هم بگیر.ببین کسی هست که قوس ملایم داشته باشه.در مورد پروتز هم سوال کن.اخه من شنیدم تو بینی پروتز میذاره.بپرس دلیلش چیه.ممنون
اقا رضا ای دیتو بزار لطفا مل مل ایشالله درست میشه بهش تاکید کن بگو من بهت اعتماد کردم...دکتر خیلی با وجدانه وجدانشو یکم بدرد بیار... ابنوس اره خدایی محبوبی راد درست حستبی جمع میکنه فقط تنفس رو زیاد جدی نمیگیره... مفرد برام یه قوس ملایم و نوک جمع شده بدون اینکه پره هامو باز کنه ...خدا رو شکر خیلی راضیم خدا رو خیلی خیلی شکر میکنم امشبم دوستام تو خوابگاه اومدن پیشم ذوق کرده بودن میگفتن واقعا قیمتش عالی کارش عالیتر... جاسمین همه حواسم پیش تو مونده کاش تو لاینی جایی اددم کنی باهم صحبت کنیم
سلام دوستان عزیزم، من دیروز این سایت رو پیدا کردم و عضو جدید هستم. خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی از دکتر غلامرضا احمدی داره راهنماییم کنه. من چند سال پیش با دکتر شاهرخ فرزام پور عمل کردم اما اصلن راضی نیستم چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ تنفس.
اسرا کی میخوای بری مطب محبوبی??قیمتاشم بپرش،بگو اقعا تو بینی از پروتز استفاده میکنه.منم از کارا طبیعیش خوشم اومد ولی فانتزیا اصلاااااااااا.قیمتشو حتما بپرس میگن از 5میگیره تا 15...اگه این قوس بینیارو کمتر میداد من 100درصد باهاش اوکی میکردم ولی خیلی قوس میده اصلا دوست ندارم.انگار از نیم رخ بینی به صورت چسبیده
آبنوس جان نوک بینی ام گوشتی و کمی هم انحراف داره، برای صورتم خیلی بزرگه خصوصا از نیم رخ، مشکل انحراف تیغه بینی و بزرگی شاخک بینی هم دارم. اینم بگم که من صورت کوچک و جمع و جوری دارم