2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095499 بازدید | 66697 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهام سادات من اصلا از بینیم ناراضی نیستم بینیم همونی شده که میخواستم به قدری طبیعی که کسی که قبلا منو ندیده نمیفهمه عمل شده ولی بچه های الان تاپیک اینجوری دوست ندارن مثل اینکه در کل به نظر من بهترین جراح ایران دکتر کلانتر هستن چون هم سلامت درون هم زیبایی براشون مهمه من که ممنونم ازشون
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
بچه ها نظرتون درباره دکتر علی الحانی چیه؟ من عکسای سایتشو دیدم خیلی خوشم اومد به نظرم طبیعی عمل میکنه لطفا راهنماییم کنید
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
من بینیم اوکیه فقط ی پل خفیف داره ایا دکتری هست ک طوری عمل کنه ک اصصصصلا بقیه جاهاش عوض نشه فقط پل رو برداره می خوام اصلا کسی نفهمه عمل شده...میشه راهنمایی کنین لطفا
زهرا جون من بینیم قوز دار و استخوانی و انحراف تقریبا شدید هست میخوام همه این مشکلات برطرف بشه دیگه هنوز دکترمو انتخاب نکردم سردرگمم سایت همه دکترا رو که بگی رفتم ولی باز نتونستم انتخاب کنم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
من تعریف یزدانفرو خیلی شنیدم یه سر بزن حتمااا نه من فقط قوز خفیف دارم میخام که اصلا از تمام رخ و سه رخ معلوم نیس یکم از نیم رخ تو ذوق میزنه واس همین واسم خییییلی مهمه که بقیه جاهاش تغییر نکنه
زهرا دکتر کلانتر هرمزی تنها دکتری که بینی رو به حد کمال طبیعی عمل میکنه و فقط ایراد رو رفع میکنه همونی که تو همه جای جهان به جراحی بینی معروفه نه تو ایران که همه دوست دارن یه جوری مشخص باشه دماغشون عملیه
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر