در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام دوستان من بینیمو پارسال عمل کردم اینجا اومدم به کسایی که میخوان عمل بینی انجام بدن بگم حتما پیش پزشکی برید که سابقه کار زیاد داشته باشه تو عمل بینی حداقل 10سال سابقه داشته باشه چون برای عمل بینی تجربه پزشک خیلی مهمه
نه رز جونم من فقط جاهایی که شماره هست میرم :(( آقامون جاهای دیگه نمیذاره این ایمیل من شمارتو برام بفرست تو واتس اپ ادت کنم ، یا اگه خواستی تو ایمیل بده من برات بفرستم monabakhshi1374@yahoo.com
سلام بچه ها نظرتون درباره ماریا گرمارودی چیه؟؟؟ دکتر تو کرج با هزینه سه چهار تومن معرفی کنید تورو خداااااااااااا اینم آیدی لاینم خواهش میکنم برای گروهتون ادد کنییییییید zohre_t
ترنم جان من بادکتر مفرد عمل کردم چون بینی من اصلن اناتومی خوبی نداشت برای عمل گوشتی بود با پوست ضخیم برای همین خیلی راضی نیستم دکتر مفرد کارش و اخلاقش خیلی خوبه ولی خوب به نظر من ادم بینی گوشتیو عمل نکنه بهتره
مریم جان اگر ادم بخواد بینی گوشتیو عمل کنه بهتره پیشه دکتری بره که حداقل 10سال سابقه کار داشته باشه وتجربه اش زیاد باشه چون واقعا عمل بینی های گوشتی خیلی مهارت میخواد
کیو پیشنهاد میکنی؟ من پیش کامیابی ویزیت شدم از نطر خودم بینیم گوشتیه ولی دکتر گفت غضروفیه...سبک کاراشو خیلی دوست داشتم ولی همه بینیاشون استخونی بود برا همین دودل شدم