2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Mania جان:
من دو بار مطب دکتر مجلسى رفتم. از بس پرورمه که بجاى دماغ یسرى بادکنک مى بینى! در کل هم تو مطب بیشتر مرسومه نمونه با چسب ببینى و کم تر بدون چسب. البته نمونه هاى استخونیش بادکنک نیستنا. یکى از کاربراى اینجا هم باهاش عمل کرد زیاد راضى نیست ظاهرا. من هم چندروز پیش یه بینى بد دیدم پرسیدم گفت با مجلسى عمل کرده. ولى خود دکتر خیلى باشخصیتن و منشیشون هم هر چقدر بخواین عکس نمونه کار نشونتون مى ده.. قیمتش هم ٥ تا ٧ و این حدوده. بینى الناز شاکردوست هم کار مجلسیه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
۳ سال پیش با کلینیک نزدیک ۲ تومان میگرفت ی دکتر دیگه هاست بندر انزلی اسمشو یادم نیست میگن کارش خوب بری گوگل سرچ کنی جراح بینی تو مازندران میاد یکی از آشناهامون ساری زندگی میکردن ۸ سال پیش عمل کرد اوایلش خوب بود بدش ی کم رو تیقهاش خط پیدا کرد سرش هم افتاد البته خودش خیلی دستکاری کرد بینیشو الان بخای برات پیدا میکنم تقریبا هم شهری هستیم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست