2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095438 بازدید | 66696 پست
من الان خوندم یکی گفته بود دکتر به سایزه بینی اصلان دست نمیزنه بعد از ی سال به بیمارش میگه ی سوهان دیگه میکشم که قوز از بین بره من کاملا گیج شده از ی طرفی عکسارو میبینیم چند نفر میان میگن دکتر قوس میده کوچیک میکنه ناراضین از ان طرف چند نفر میان میگن به سایزه بینی دست نمیزنه ناقارینگی تو کارشه از این حرفا
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانو منیر خانم.منم تو یه حفره بینیم انگار یه گوشت اضافه توشه من 5هفته هست عمل کردم.خود دکتر گفته غضروف که پیوند خورده ورم کرده البته تلفنی هنوز ندیدن.یه نظر شما چطوره جذب میشه خورش.اگه ترمیم بخواد چجوریه
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
نگین جون من با اجازه درخواست دوستی به شما دادم لطفا بقبول خواهرم چون منم دکتر سلطانیان مد نظرم هستن و فقط یک کار خیلیییی شیک ازش دیدم...خوشحال میشمممم که در جریان کارات باشم دوستم.من پسرم کوچیکه و شیطوووون میخوام سال دیگه بعملم ولی بتور کن تجربیات شما و سارگل خیلی میتونه کمکم کنه...مچکرم
یا اباالفضل
sargol جان اخه چرا کنسل کردی؟؟؟؟ ببینم این دکتر نمونه نشون نمیده؟؟؟ آخه بینی منم نوکش افتادست روی نوکش باید کار بشه...اینجوری گفتی ناامید شدم...یعنی پره هارو دست نمیزنه؟؟؟ اخه مماخم خیلی پایینه مخصوصا که من یکسره هم میخندم و روی مخم رفته ناجووور...بعدشم اینکه من 12 سال پیش قوز بینیمو فقط تراشیدم اونم خیلی کم بود ولی گفتم به نوکش دست نزن...باور کن نوکش از بینی خودمم افتاده تر شد و دکتر قبلش به من اخطار داده بود...اینکه نوک بینی بالا ببره برای من خیلی مهمه چون تمرکز من اصلا روی همین نوک بینیه نه بالا مالاهاش خخخخخخ
یا اباالفضل
بچه ها من خیلی وقته اینستاگرم دکتر محبوبی راد رو دنبال میکنم...اوایل خیلی دوس داشتم ولی رفته رفته بسکه همه شکل هم بود و کامنترو میخوندم که عموما کاراش مورد پسند جامعه نیس شک کردم به انتخابم و کنسلش کردم....ولی بینی سپیده خیلی خیلی عالی شده من همیشه عکساشو میبینم و هر روز بهتر و بهترتر میشه
یا اباالفضل