2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
سلام ببخشید من خیلی بیتجربه ام.بخاطر همین همش سوال دارم من 4 شنبه عنل کردم.سه روز اول کامل استراحت کردم اصلا پایین نباوردم سرمو.مایعات خوردم حالا میخوام ببینم تا کی باید این کارا رو ادامه بدم؟کی میتونم برم بیرون و کارای سبک بکنم؟
چون میگذرد غمی نیست
درضمن من هم بخیه داره پره هام هم تامبون و هم اتل.حالا دو شنبه ویزیت دارم که تامپونا رو در بیاره.به نظرتون اتل و بخیه ها رم در میارا؟اصلا بیشتر بمونه بهتره؟ بعد هنوز گاه گداری قطره ای خون یا خونابه از بینیم میاد.طبیعیه.؟ ببخشید از این همه سوال.تو رو خدا کامل جوابمو بید
چون میگذرد غمی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محیاجون سبک عمل دکتر خیلی طبیعی به طوری که اومدم شهرمون فامیلامون به زور تشخیص میدادن که عمل کردم من کاراشو دوس دارم ولی فعلا به خاطر ورم و اینا 70 درصدش راصیم
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!
کتانه جان راستش اگه بینیم عیبش کم بود عمل نمیکردم، اما من دیگه تصمیمم برا عمل جدی شده ، مامانم اصلا خودش منو ترغیب کرد ، فقط الان دنبال یک دکتر هستم که طبیعی در بیاره و خوب به قول شما امیدوارم پهن تر یا گنده تر بعدا به نظر نرسه .. ...
بعد یه هفته میتونی کارای روزمرگیتو شروع کنی فقط نباید بزاری بینیت صربه بخوره.اونم ورمه بعد یه مدت میخوابه مشکلی نیس
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!
محیا جان من دو مرتبه مطب ایشون رفتم ولی دکتر معمولا گزینه های خوب رو فیلمشون رو گذاشته توی اینستا بینی من به گفته خود دکتر فعلا که مشخصه عملیه قراربود طبیعی باشه مثلا
دکترسجادیان
رسپینا جان شاید داری زود قضاوت میکنی‌، انگار فقط ۲ ماه گذشته از عملت درسته ؟ بینیت گوشتی بود یا استخونی؟ اینکه دکتر گفت که مشخص عمل شده یعنی‌ اینکه نیمه فانتزی براتون در اورده؟ میشه کمی بیشتر توضیح بدی عزیرم
محیا جان تقریبا 2ماه و سه هفته شده به گفته دکتر قبل از عمل بینی من استخونی غضروفی بود ولی نوک بینیم پوستش کمی ضخیم بود الان ورم تیغه م تقریبا کمتر شده ولی نوک بینیم هنوز ورم داره عزیزم قرار بود طبیعی عمل کنه
دکترسجادیان
سلام بچه ها خوبید؟ ببخشید من چندروز نبودم آخه دوباره اعصابم خرد بود به دماغم هنوز عادت نکردم ان شاالله زودتر ورمش بخوابه ببینم چه طوری شده بچه ها من الان فعلا فقط از سربالا بودن دماغم اعصابم خرده که نمیتونم برم بیرون قبلا هم گفتم من خوذم دماغم سربالا بود به دکترم گفتم سربالاش نکن گفت من 10 درجه میذم بالا جون بعد عمل 10-15 ذرحه میفته بچه ها من الان عکسمو میذارم فقط کسایی که عمل کردن و تجربه دارن بگن واقعا راسته که بینی میفته؟ بعد چه مدت؟ چندماه؟ فقط راستشو بگید من اصلا ناراحت نمیشم راستشو بگید ممنونم دوستای خوبم
رسپینا جان پس باید هنوز صبر کنی‌ تا ورم‌ها تموم بشه، مخصوصاً این دکتر که همه میگن کارش پر ورم هست ، شاید هم زیادی حساس شدی اگه دوس داشتی عکس بینیت رو اینجا یا تو خصوصی برام بذار تا نظر بدیم .