2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من تا یه هفته سوپو ، آب گوشتای مختلفو پاچه و کاچی و این جور چیزا میخوردم محیا جان منم آتل رو سه شنبه برداشتم . تمام رخم رو دوس نداشتم همه میگن طبیعیه .. غصه نخور همه همدردیم این روزاای اول :D
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
البته قبلش سرما خورده هم بودم شما ار روز چندم شست و شو می دید بینی تونو من از همون روز اول تامپون برداشت و پرستار شست و شو داد الان تنفسم خیلی باز نیست با دهن نفس می کشم سرم خیلی درد می کنه راهکار بدید مسکن استامینغوممممم کدییین می خورم خوبه ایا
تو قرصای من 12 ساعت یه بار استامینفون و سفکسیم بود .. فردای عمل مش رو از بینیم برداشتن . از همون موقع هم روزی یه بار شتسشو دادم ...راستش من وقتی کمپرس سرد میذاشتم سرم درد میگرفت در حالت عادی سر درد نداشتم . از شب اولی که مش رو هم برداشت از بینی نفس میکشیدم . اره مشکلی نداره بخور چون جزو قرصاییه که اکثر دکترا میدن
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
binaziir و siminradin دوستای خوشملم مبارکتون باشهههههههههههه تا چشم روهم بذارید اینروزای سخت میگذره... البته اصلیترین سختی عمل بینی انتظاریه که باید واسه خوابیدن ورما کشیییییییییییییییییییید
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سیمین جون باید ورم باید روال طبیعی خودشو طی کنه... فقط زیاد دراز نکشی و سرتو خم نکنی بهتره... نمک هم خیلی کم بخور.... آب کرفس و آناناس و اینچیزام هیییییچ تاثیری روی ورم بینی نداره...تنها راه حل گذشت 6ماه تا یکساله... کبودیات و ورم صورتت نهایتا تا 3 هفته یا یکماه محو میشن عزیزم نگران نباش
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **