2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095438 بازدید | 66696 پست
عزیزم سه چهارتا از دکترایی که بیشتراز بقیه از سبکشون خوشت میادو انتخاب کن تماس بگیر با منشیشون صحبت کن و بگو میخوای نمونه ببینی و بپرس کی باید بری اونا بهت میگن...بهرحال خیلی تحقیق کن مخصوصا اینکه بینیت مشکل زیادی هم نداره معمولا اونایی که بینیشون زیاد مشکلدارنیس بعدعمل خیلی وسواس میشن چون میخوان بینیشون بعد از جراحی ایده آل بشه و بخاطرهمین هراشکال کوچیکی خیلی اذیتشون میکنه... واسه همین خیلی تحقیق کن ایشالله بابهترین دکتر عمل میکنی و بهترین نتیجه رو میگیری نازم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم من رشت هستم و با دکتر دادگری عمل کردم ... قراربود برم تهران و بادکتر سامی عمل کنم که نشد اما الان اصلا پشیمون نیستم و از کاردکترم خیلی راضی ام... اما کلا تودکترای تهران کار دکتر سامی رو خیلی دوس دارم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سلام به همه من یه سوال داشتم میخواستم بدونم کسی هست که بالای بینیش فرو رفته باشه ؟؟ میدونین منظورم اینه که از بعد از پیشانی که بینی شروع میشه اون قسمتی که شروع میشه قوس بیشتر داشته باشه فرو رفته تر باشه؟؟ قابل درمان هست؟؟ کلا به صورت نرمال چه طوری باید باشه؟
سلام دوستان من چند سال پیش توسط یک پزشک نما تحت تاثیر همین تعریف و تمجیدای ساختگی و کذب عمل شدم.بعد از عمل تمام صورتم پر از جوشهای ریز شد که تا بحال سابقشو نداشتم بعد از مراجعه به پزشک متخصص پوست علت جوشها داروی بیهوشی تشخیص داد و کلی هزینه برای درمان آن متحمل شدم.بعد از از برداشتن چسب با فرو رفنگی زیاد و همچنین چسبیدن یک طرف بینیم مواجه بودم.که پزشک مذکور علت فرورفتگی را آب شدن غضروف بینی اظهار میکرد!!! که در اصل ناشی از برداشتن بیش از حد غضروف بوده است در جلسه ی آخر هم تصمیم داشت که در مطبش جراحی مجدد انجام دهد.اتفاقا همان جملات تبلیغاتی در مورد آن پزشک در این سایت هم مشاهده کردم !تصمیم گیری با خودتان