2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
خدا رو شکر ستاره جووون بالاخره به بینی دلخواهت رسیدی،سامی واقعا دکتر خوب و با اخلاقیه به نظر من. راستی بعضی دوستان گفته بودند شیوه عمل ایشون بسته است،این طور نیست بستگی به نوع بینی داره و جدیدا بینی ها رو به شیوه باز عمل میکنه،و به نظر من جز دکتر هایی هست که با مهارت پره ها رو اگر لازم باشه برش میده و اصلا جای بخیه هاش نمی مونه.
دکتر فتح سامی / 3مرداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عکسمو ببینید....صفحه 1526 و واسم نظر بدید آیا دکتر غلامرضا احمدی واسه بینی من مناسب؟؟؟ من ی نفر رو دیدم با دکتر عبدالرضا خاتمی عمل کرده بود چندسال پیش دیدم....راضی بود و بینیش خوب بود.
لیست دکترای که مطبشون میرم....دکترمیترا علامه.دکتر غلامرضا احمدی.دکتر عبدالرضا خاتمی .دکتر ابیانه. بینی من گوشتی استخونی.. دوست جونا خواهش میکنم عکسمو صفحه 1526ببینید و نظر بدید بگید کدام دکتر واسه بینی من مناسبتر.؟**&
این درست نیس میترا علامه فقط صبحا ویزیت میده .. من نمیتونم کاراشو ببینم بانو منیرجون نظرشو دادن .. شما نظری ندارین درمورد علامه ؟ کارشون ریسکیه ایشون؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
ماری جونم عکستو دیدم فکر کنم دکتر خاتمی بهتر بتونه بینیو جمع کنه ، حالا این نظر منه باید بری مطب با مریضاش حرف بزن از دکتر نظرشو بپرس ببین چه نظر نظر دکتر با خواسته های تو نزدیکه از مریضاش بپرس حرف گوش کن هست یا کار خودشو میکنه
کاکائو جان من تا الان (نزدیک یکماه ، هفته ای دومرتبه مطب میرم) از دکتر سجادیان ناراضی ندیدم. فقط دو سه نفری که تازه عمل کردند می گفتند انگار دکتر استخون روی تیغه رو خوب نتراشیده و یه کوچولو موقعی که لمس می کنند زیر دستشون احساس میشه.
دکترسجادیان
بانو منیر عزیزم ممنونم از بابت درخواست دوستیت پذریفتم ولی با گوشی نتونستم خصوصی پیغام بذارم . نمیشد. میخواستم شمارمو بذارم برات .حالا با سیستم انلاین شدم میذارم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
ممنون شهناز جون....ممنون بانومنیر عزیز.... بچه ها کی گفته که دکتر سامی بینی رو بسته عمل میکنه؟؟؟ بینی من رو باز عمل کرده و قوس هم نداده.... اتفاقا خیلی خوب و حرفه ای عمل میکنه من که خیلی راضی ام
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
عزیزم مال من هم همین طور بود،با این که اصلا پره هام باز نشده بود ولی خیلی پایین بینیم ورم داشت،اما تا 3هفته بود که یه دفعه خوابید و جمع شد. نگران نباش طبیعیه
دکتر فتح سامی / 3مرداد
بانومنیرجان بله من فکر میکنم دکتر خاتمی بینی منو میتونه خوب عمل کنه... رسپیناجان آدرس مطب کرج دکتر سجادیان رو لطفا بهم بده....ممنونم عزیزم. گوگولی جان عکسمو لطفا ببین عکسم صفحه 1526...لطفا اونایی که مطب دکتر دکتر غلامرضا احمدی رفتن عکسمو ببینید و نظر بدید آسا دکتر احمدی واسه بینی گوشتی من مناسب؟****میتونه خوب عملش کنه.