2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095396 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از گچ بستگی داره اگر بتونی خودت چسب عوض کنی دو روز یه بار میشه بری ولی اگر چسب و حساس باشی که دکترت عوض کنه یه کم سخت میشه باز... خیلی هم بده چسب آدم کثیف میشه آدم هی میخواد عوضش کنه :|
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
حالا اگر روم بشه بدون چسب عکس میگیرم بعد میبینی منظورم چیه :( حق دارین شما من خودم چسب که روشه از روبرو خودم و دوست دارم چون بینیم و جمع کرده دیگه خوشگل ِ با چسب بدون چسب اصن یه چیزیه که هیچ ربطی به این عکسا نداره :( نمیدونم حالا ورمه یا نه............
خدا کنه... همه امیدم به همین ِ ... بابام که اصن دیشب نگام نکرد................... گفت خیلی بد ِ :( ... خواهرمم از قیافه اش معلوم بود انگار دلش برام سوخته فقط مامانم یه جوری رفتار که یعنی خیلی هم بد نیست :| !!
سلام شیدا جون لطف کن حتما از خواهرت عکس بذار منم مشهدم دودل که تهران یا مشهد ؟؟؟ مشهد دانشوری و افشار و لطفعلی زاده تهران سجادیان و سامی البته سامی خیلی گرون میگیره اگه تا 8 تومن میگرفت جدی تر بودم کسی اینجا از دکتر عبدیزدانی چیزی شنیده بچه ها؟؟؟؟؟؟؟