در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟ وای خدا کنه اینجوری باشه خیلی ناراحتم آخه من قبل عملم اگه خوشگل نبودم زشتم نبودم صورتم تو ذوق کسی نمیزد همه اش میترسم بعد عمل یهو تو ذوق بزنه صورتم :( میترسم اصن برم دوستم و ببینم :(
منم دقیقاً همین حال شما رو دارم همه مخالفن عمل کنم ولی من 5 سال که تو سرمه واقعا دوست دارم ولی اگه جایی برم که خراب بشه افسرده میشم البته اگر هم عمل کنم اگه 70 درصد اونی که می خوام بشه به کسی اجازه نمی دم که تو ذوقم بزنه اگر ادم خیلی سخت گیر باشه همش باید تو این مطبا بره که خیلی کار خسته کننده ای من شخصا از بینی ت خوشم اومد اون روزی که رفتم مطب محبوبی بینی خوشم نیومد فقط 2 تاشون خوب بودن شاید قبل عملشون خیلی بینی شون نافرم بوده ولی همه راضی بودن من اگه تیغه بینیم کج نشه نوکشم افتاده نشه چیزی دیگه ای برام مهم نیست به خودت بگو عالیه واقعا تاثیر داره
عزیزم کلینیکش از نظر من آره تمیز بود پرسنلش هم مهربون و خوب بود ولی اگر خواستی وقت عمل بگیری یه روز کم عمل بگیر که بذارن همراهت تو طبقه اتاق جراحی بمونه اگه روز شلوغ باشه میفرستنش پایین هزینه عملش و اینا دقیقا همونی که گفتش شد زیادتر نشد فقط اونا گفتن هزینه کلینیک 150 تومنه ما رفتیم کلینیک گفتن چند روزه بیشتر شده 50 هزار تومن که ما هم چیزی نگفتیم دادیم دیگه آدم اینهمه خرج میکنه 50 هزار تومن توش گم میشه :))
آره درسته دقیقا 280 میشه به من گفته بودن 150 لباس 80 پمپ درد بعد اونجا گفتن شده 200 پمپ دردم دل به خواهی ولی بگیر حتما هرکی نگرفت بعد عمل دردش و حس میکرد ولی ماها که گرفته بودیم منگ بودیم ولی درد نداشتیم من از اینستاگرام سه ماه کارای دکتر و هر شب دنبال کردم بعد دیگه رفتم مطب هنوز با خودش حرف نزده بودم وقت عملمم گرفتم در این حد دیگه به دلم نشسته بودش مهم اینه که به دل خودت بشینه کاملا حالا هر دکتری میخواد باشه باشه واقعا مهم اینه که با رضایت دل خودت بری سمتش
من اونجا بعد عملم ببخشید چون W.c نمیرفتم بهم 3 تا سرم زدن یعنی خیلی بیشتر از بقیه ولی اونارو اصلا پولش و نگرفتن یعنی توو این چیزا اصلا گدا بازی در نمیاوردن
سلاااام دوست جونا لاریساجان سپیده جان از راهنمایی های مفید و با ارزشتون ممنونم... سپیده جان بینی شما خیلی خوب شده...نوک بینی شما خیلی تمیز و طبیعی شیک عمل کرده...سپیده عزیزم بینی من افتاده نیست و لبم یمقدار داره تا بینیم....ممکن دکار محبوبی راد نوک بینی من رو خیلی بالا ببره؟؟؟ و من ی نکته که فراموش کردم بگم اینکه جای بخیه نمونه خیلی واسم مهم... سپیده عزیز شما جای بخیه خیلی واضح مونده؟*****من که تو عکس متوجه نشدم. مامان آدرین شما مطب دکتر محبوبی راد رفتی ....نمونه کاراشو دیدی...راضی بودی؟؟کسی رو دیدی بینیش گوشتی باشه و خوب شده باشه و راضی باشه؟؟؟مامان آدرین بینی شما گوشتی؟؟؟؟؟؟******** خدایا من گیج شدم نمیدونم کدام دکتر رو انتخاب کنم.