2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095438 بازدید | 66696 پست
منشئ سامی به من گفت یکشنبه دیگه ساعت ٩ شب برم مطب برای مشاوره بین مریض. تا ٢٣ دی وقت نداشت. بچه ها من فقط یه دونه عکس از سامی دیدم همین که مانی گذاشت. شهناز جون ساسان ممکنه عکس بزارید یا برام ایمیل کنید؟ نمیدونم چرا از این سامی خوشم اومده . شاید یه خاطر اینکه تو نت هنوز ندیدم کسی بگه خیلی کارش خرابه. حالا برم مشاوره ببینم چی میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من می خواستم دیگه تو این تاپیک چیزی ننویسم ولی دیدم نمی شه تو این یه مورد ساکت موند عزیزان من انقدر راحت دیگران را تشویق نکنید برو پیش فلان دکتر من یه نمونه دیدم عالیه اون هم کی یه دکتر خرابکار که کلی ناراضی داره کلا خواهشا مواظب باشید تو این تاپیک چی می نویسید یه خوانند خاموش از همه جا بی خبر می خونه و بدون تحقیق ممکنه بر اساسش تصمیم بگیره
زینلی فکر میکردم خوبه دو تا ازش نمونه دیده بودم. یکیشون بعد از دو سال دیدم یه حالی بود. بد نبود ولی انگار یه حجم هندسی روی صورت بود. از لیستم خط خورد. اگر به سامی نتونم اعتماد کنم احتمالا برم منافی. حداقل کم ریسکه و خواهرم و دو نَفَر دیگه دیدم که خوب شده. هر چند که اونا خیلی بزرگ بودن
سلام دوستای گلم بانومنیر جان ممنونم از راهنماییت.... دوست جونا دکتر منافی واسه بینی گوشتی خوب؟؟؟؟هزینه عملش چقدر؟؟؟ من تا الان مطب دکتر سحادیان و شاید دکتر میترا علامه واسه مشاوره برم.... دوست جووووونا دکتر شاهین صحرایی کسی هست عمل کرده باشه و راضی باشه..؟؟؟و واسه بینی گوشتی گزینه مناسبی؟؟؟؟
امروز سی تی اسکن کردم..نوشته انحراف بینی به سمت مایل که در ظاهر بینی هم دخیل شده است. شاخک های بینی بزرگ شده که مانع تنفس گردیده است(concha bullosa) کسی اطلاع داره از این شاخک های بینی؟ میخوام بدونم با انحراف و شاخک های بینی بیمه چیزی بهم پس میده آیا؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
شب بخیر من تازه از مطب سامی رسیدم خونه. نتونستم تا هفته دیگه صبر کنم امروز بین مریض رفتم. یه نمونه دیدم سال ٩٠ عمل کرده بود که اگه من مثل اون بشم می میرم از خوشحالی یکی ترمیمی بود که عمل اول با خود سامی بوده گفت سوراخا تابه تا بوده چسب داشت. این مامانش ١٤ سال بیش با سامی عمل کرده بود. یکی دوباره ترممیی بود عمل اولش با جهانیان بود سامی ترمیم کرده بود. قالب داشت بقه هم که همه تازه بودن زیر باند و چسب من دیگه نمونه ندیدم ٢٠ تؤمن ویزیت دادم. مشاوره شدم. اخلاقش خوب بود. گفت فک و چونه من ایراد داره. اونا باید عمل بشه(عمرا) بینی من ٨٠ درصد خوب میشه من گفتم میترسم کج بشه یا سوراخا تأبه تا. گفت هر إیرادی داشته باشه یه درصدی باقی میمونه چون روی زمینه فک قرار گرفته
من تنفس برام مهمه تیغه کج نشه، سوراخ تابه تا نشه. خوکی نباشه. قوس زیاد نباشه،سرش خیلی بالا نره، تیز نشه ولی قلقلی هم نشه ارتفاع خیلی زیاد نباشه ولی دیگه به صورتم نچسبه الان اینا یادم میاد 😳😃
عزیزم من یادم نیسا یقه کسی رو گرفته باشم که تورو خدا بیا برو حتما الا و بلا با سهرابی عمل کن گفتم چندتا نمونه مردونه ازش دیدم که خیلی شیک و قشنگ در آورده بود :) قیمتش هم مناسب حالشونم خوب بود هیچکدومم کج و ناراضی و ناراحت نبودن :) خب شما هم پیشنهادت و بده چه اخلاق زشتیه که حالا چوت یه دکتر 4 میلیون دست مزد میگیره همه چلوش جبهه میگیرن؟ باشه بابا شماها پولدار :)) اگه میخواستم از تیر که اینجا عضو شدم وسط این جمع ِ بمونم تا حالا عمل نکرده بودم که هیچ کلی هم معطل و اسکل ِ نظرات عجیب غریب ِ آدمای وسواسی شده بودم خیلی خوشحالم که با استقلال فکری دکترم و خیلی منطقی انتخاب کردم و تحت تاثیر توهمات و جو یه همچین جمعایی قرار نگرفتم :) الانم که شکر خدا عمل کردم و راضی ام تا وقتی ام دوستانی مثل ابریشم جون پیگیر باشن من هستم و نتیجه عمل و مراحل و نقاحتم و براش میگه بعد دیگه مارو به خیر شما رو به سلامت با این دکترای با کلاسی که معرفی میکنین :) یارو 11 تومن میگیره باز تو مریضای خودش دست کم دو تا ترمیمی داره حالا چون پولدارن و صداشون در نمیاد زرت و زرت عمل میکنن دلیل نمیشه که فک کنین اونا ناراضی ندارن ;) آره جونم... یزدانفر آشنا خانوادگیمون بود من اراده میکردم با 6 ، 7 تومن سر و تهش هم میومد باهاش عمل میکردم ولی نه خوشم میاد رو بندازم نه سبک کارش و دوست داشتم حالا هرکی برسه دکتر مارو ببینه میگه آخی این ازوناس که ماکسیمم 5 تومن بیشتر نداشته ها :)) چقدر جو و الکی متشنج میکنین ... آدم پشیمون میشه اصن میاد یه همچین جاهایی...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده