2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
سلام الی جون شما عمل کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با دکتر علامه عمل کردی راضی هستی؟ بانومنیر دکتر علامه گزینه خوبی واسه بینی گوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست جونا میخام عکسمو بزارم که نظر بدید با کدام دکتر عمل کنم******ولی بلد نیستم عکسمو بزارم.لطفا بگید چطور عکسمو بزارم*
ب نظر شما دکتر سجادیان یا دکتر علامه واسه بینی گوشتی مناسب و اینکه تجربه کدامشون بیشتر.......و کدامشون کار خراب ازش دیدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بینی من گوشتی و مدل بینی طییعی خیلی شیییک دوست دارم و دوست دارم نک بینیم جمع و تیز بشه. خواهش میکنم راهنمایی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لپ تاپم ویروسیه نمیتونم عکسای جدیدمو بذارم ولی تا شب سعی میکنم بذارم اره عزیزم من گوشتی و شکستگی داشتم ولی مدل بینیم سخت بود سوراخای بینی کوچیک ولی پره ها تپل :)))) پره هارو دکترا هیچوقت نمیتونن کاری کنن چون پوست خالیه ولی بینیم به نسبت قبل بهتر شده الانم که خیلییی ورم دارم چسبمو کندم دکتر علامه و سجادیان جفتشون دکترای خوبین و سبکاشونم متفاوته بستگی به بیمار داره که چه سبکی دوس داره.... من سجادیانو انتخاب کردم چون با تحقیقی که کردم کار خراب ازش ندیدم و ناراضی خیلی کم دیدم و اعتمادم بهش زیاد شد... اینا صرفا نظر شخصیمه هیچ تحمیل یا تبلیغی نیس فقط جواب دوستان رو دادم :))
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
سلام دوستای گلم خوبید؟؟؟ من یه سوالی داشتم من از بینیم راضیم خدایی خیلی کوچیک شده و هیچ مشکلی ندارم اما ورم بینیم اذیتم میکنه نیم رخم هنوز ورم داره یکمم که باد میخوره یکم میاد بالا نکش... چسب که میزنم خوب میشه ورم میدارم خوبه اما یهو ورم میکنه دکتر بهم گفت اینجوری که ورمت رفته خیلی خوبه بزار تا6ماه اگر نرفت برات آمپول میزنم اشکال نداره برای 3 بار آمپول بزنم؟؟؟ خوب میشه به نظرتون؟؟ زیادم نیستا من مشکلم فقط ورم نکشه
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
آیدا جان کشیدن تامپون مگه درد نداره؟ تازه 2.3روز هم بمونه سخت تر میشه که... اصلا نمیشه تامپدن نذاره یا حداقل زود بکشه؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
آیدا جان کشیدن تامپون مگه درد نداره؟ تازه 2.3روز هم بمونه سخت تر میشه که... اصلا نمیشه تامپدن نذاره یا حداقل زود بکشه؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید