2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
سلام سلام من اومدم :) امیتیس حون ممنون که به یادم بودی دوستم :*** خب منم عمل کردم خداروشکر. صبح با دکتر سجادیان.دکتر خیلی اروم و خندون مث همیشه.کلی استرسم کم شد.فقط من خیلیییی بدزخمم و الان بسیاااار ورم دارم در حد کبودی و سیاهی و باد و خلاصه هرچی دلتون بخواد. فعلا سوپ و اب کرفس خوردم.میل به چیزی زیاد ندارم. عمل بینی عمل سختی نیس ولی مراقبتهای بعدش یکم سخته. هنوز فرم بینیمو نمیتونم تشخیص بدم بخاطر ورم زیاد و اینکه تو گچه خب.ولی بازم به نسبت گوشتی بودنش معلومه خوب جمع شده فعلا نظر قطعی نمیشه داد. ایشالا گچمو وا کنم عکس میذارم اگه با موبایل بشه البته امیدوارم همتون عملهای راحت و بینیهای خوشگلی در انتظار تون باشه
سلام سلام من اومدم :) امیتیس حون ممنون که به یادم بودی دوستم :*** خب منم عمل کردم خداروشکر. صبح با دکتر سجادیان.دکتر خیلی اروم و خندون مث همیشه.کلی استرسم کم شد.فقط من خیلیییی بدزخمم و الان بسیاااار ورم دارم در حد کبودی و سیاهی و باد و خلاصه هرچی دلتون بخواد. فعلا سوپ و اب کرفس خوردم.میل به چیزی زیاد ندارم. عمل بینی عمل سختی نیس ولی مراقبتهای بعدش یکم سخته. هنوز فرم بینیمو نمیتونم تشخیص بدم بخاطر ورم زیاد و اینکه تو گچه خب.ولی بازم به نسبت گوشتی بودنش معلومه خوب جمع شده فعلا نظر قطعی نمیشه داد. ایشالا گچمو وا کنم عکس میذارم اگه با موبایل بشه البته امیدوارم همتون عملهای راحت و بینیهای خوشگلی در انتظار تون باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساویتا جون مبارک باشه عزیزم :) من تا 3 روز اول عمل اصلا حوصله نت نداشتم :)))))))) استراحت کن بعد کشیدن تامپونا بیا ایشالا که مماخت خوجگل مجگل شده و جمع و جور
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
ساویتاا تبریک بینی جدید مبارک ، ایشالله که زودی خوب بشی عزیزم منم فکر کردم یه دو روز دیگه میای گزارش بدی ! خوب استراحت کن بانو منیر جون شاید اثرات داروی بیحسی هم باشه ، من دیدم کسایی که عمل می کنن تا چند وقت عضلات صورتشون یه جور غیر طبیعیه ولی حتما به دکترت بگو سمانه جون دکتر دینی شنیدم دکتر خوبیه و کمی کاراشم فانتزی میزنه ولی من خیلی اسمش رو شنیدم ، اگه مطبش رفتی بیا اینجا یه گزارشی بده ، ممنون
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
nil جون بله من سجادیان رو رفتم و به نظرم دکتر خوبیه ، کاراشم خوب بودن و سبک کاراش خاص خودشه ولی من چون میدونم چه شکلی می خوام و چه سبکی به صورتم میاد، انتخابش نکردم نه این که کارش بد باشه، نه فقط چون اون شکلی که من می خوام تو کاراش ندیدم وگرنه دکتر خوبیه و کاراشم تمیزن
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
سلام دوستان من 35 روز از عملم میگذره ؟ بعضی از شبا ناخوداگاه دستم ب بینیم ممیخوره .. مشکلی پیش میاد ؟؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
نیل جان من امروز برای روتوش لبم رفتم مطب دکتر برزنجی یه نمونه با چسب دیدم که یه خانم سن بالا بود و از رو چسب خوب بود ظاهرا قرینه و تمیز دیگه داشتم می رفتم و تو و نشد ازش سؤالی بپرسم یکی دیگه هم بود بینی اش خیلی خوشگل بود طبیعی طوری که شک می کردی عمل کرده یا نه در عین خیلی شیک و تمیز و قرینه 20 روز بود عمل کرده بود و بینی اش استخونی کم کار بود تو مایه های بینی شقایق منشی دکتر بود و به نظر من حتی قشنگتر یه پسره هم بود که اون هم بینی اش یه بینی طبیعی مردونه بی عیب بود و به صورت پسره می اومد خود دکتر هم که ماهه انقدر متشخص و در عین حال خوش بر خورد و صمیمی هست دیگه آژانسم اومد و نمی شد بیشتر معطل کنم و فضولی کنم