در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
راستی سوسی من مشهد رفتم یه کلینیک واسه پوستم.اونجا عمل بینی هم انجام میدادن.اسم دکتر حقیقی بود یه دختر عمل کرده بود خیلی ازش تعریف میکرد.میگفت من دو سال دنبال دکتر گشتم این حیلی خوبه.دو تا دختر عربم بودند که عمل کرده بودن.همه چسب داشتن.یکیشون به نظدم خوب بود بینیش.اون دختر ولی ارتفاعش خیلی زیاد بود یجوری بود.البته چسب داشت.
امیتیس من دکترم سجادیانه چندروز دیگه عمل دارم باهاش. نه بابا مثل اینکه قانون جدیده کلینیکها گیر دادن گفتن باید برگه ای که نشون میده اندوسکوپی انجام شده همراهمون باشه من وقت اندوسکوپی گرفتم الان ای خداااااا. مث اینکه یه لوله نازک میکنن تو بینی چون بعضی انحرافا و مشکلات بینی همینجوری مشخص نمیشه که باید قبل عمل حتما مشخص شه اونا
واقعا با سیتی اسکن انحراف و این چیزا معلومه ! ساوینا جون شما بینیت انحراف داره؟ دکتر بهت چیز خاصی نگفته؟ حالا اگه رفتی این رو هم سوال کن که شامل همه میشه یا نه ، ایشالله اذیت نشی
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد
وقتی دستی را به یاری می گیری،
بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
معلوم میشه آمیتس جان،دکتر سامی علاوه بر آزمایش و عکس،سی تی اسکن هم میگه بگیرید!که از توی اون دقیقا میزان انحراف معلوم میشه! خیلی چیزهای دیگه هم معلوم میشه! کلا ساختار بینی و سینوس ها مشخص میشه! که به من گفت با خودت بیار بیمارستان.
سلام دوستان من امروز با دکتر یزدانفر عمل کردم،هنوز فرم بینیم چون زیر گچه مشخص نیست ولی نوکش که بیرونه قشنگ و معمولیه.عملم اصلا درد نداشتم خیلی خیلی راحت بود،دوتا خوبی که کار دکتر داره یکی اینه که تامپون نمیزاره بعد از عمل راحت میتونی نفس بکشی و یکی اینکه دو طرف پره رو برش نمیده،کلوما رو برش میده که این به نظرم امتیاز مثبتی هست.
مبارکت باشه عزیزم! ان شاءالله به سلامتی و خوشی! اون بخیه های کنار بینی بستگی به مدل بینیت داره! اگر زیاد پهن باشه نیازه که باز بشه! مال خود من نیاز نبود اما برای بعضی ها نیازه!