2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095438 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معروف ترین دکتر یزد حجت بود که منوعمل کرد الن دیگه نمیدونم که عمل میکنه یا نه یکی دیگه ام هست اسمش خلیلی منش فکر کنم یا جلیلی منشه
پسر شیطون بلا همه برای دیدن لحظه شماری میکنن.
والا نمیدونم دوستم می گفت خیلی خوبه و خیلی کم میاد ایران. من از دکتر خودم هم ترمیمی زیاد دیدم! اگر بخوای تهران عمل کنی اون هم میتونه یکی از گزینه هات باشه!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
اینها حرفه دوستان الان برای عملهای درمانی بیمه های تکمیلی تعرفه دارند مثلا برای عمل سزارین یه بیمارستان درجه یک یه قیمت خاصی هست مثلا ٥ تومن ولی دکتر میاد یه بخشیش را تو مطب قبل از عمل تو مطبش میگیره مثلا قیمت سزارین دکتر x ١٠ تومن ٥ تومن را تو مطب می گیره مابقی را به حساب بیمارستان واریز می کنه که طبق تعرفه بیمه تکمیلی هست الان هم خیلی ساده هست مثلا شما می خوای چی کار کنی چاقو بزاری زیر گلوی شیروانی که بیا با ٥ تومن عمل کن اون هم میگه چشم مخصوصا تو عملهای زیبایی که اصلا معنی نداره چون فانتزیه و اجباری برای انجامش نیست