2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095488 بازدید | 66696 پست
بی نظیر جان بینی من از قبل خیلی بهتر شده ولی بیشتر از اینکه بینی خوشگلی شده باشه خودم را خوشگل کرده کاراکتر چهره ام کلا عوض شده صورتم زاویه دارتر و کشیده تر شده گونه هام برجسته تر شده چشمام خوش حالت تر و درشت تر شده و کم سن تر شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بینی ام عیبهایی هم داره که خود دکتر گفت اگر برطرف نشد روتوش می کنم برات اول از همه یه برجستگی قوز مانند خیلی خفیف تو نیمرخم دارم دوم یه کم کلوملام دوست داشتم بیرونتر از پره هام باشه یه پره ام را برای یکی کردن سوراخهای بینی ام که به شدت تا به تا بود دکتر باز کرده و جمع کرده که ظریف تر و کوچیک تر از اونیکی شده ولی با همه اینها خیلییییییییی بهتر از قبل شده و حتی با همین ایرادها هم من راضی هستم
دکتر کلانتر 3آذر بهم وقت ویزیت داده اما فکر نکنم این طرف سال وقت عمل بده. بینیم بطور ظاهری کجه قیمت خیلی واسم مهمه..اگر بتونم بخاطر کجی بینیم از بیمه تکمیلی چیزی بگیرم از بعد عملم میترسم بخاطر حالت تهوع و دردش
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
minooshi یه عمس اینجا اپلود کن ببینیم دیگه، یا اینستاگرامت رو بگو چیه ما بریم ببینیم mobin خوشگل شده نیم رخت مبارکه تمام رخ نداری بذاری؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...