2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095399 بازدید | 66696 پست
و /اخرین تجربم هم اینه من ناراضی و یکی دیگه راضیه ! هر ناراضی یک رای و هر راضی یک رای داره. من آد ...

و بازم تکرار میکنم من چون بینیم زمین تا آسمون با چیزی که میخواستم تفاوت داشت نتونستم منطقی و عاقلانه برم و درخواست روتوش بدم!

خیلی بهم ریخته بودم.تو آینه نگاه کردن اذیتم میکرد! حالا فقط تعجبم رو بر می انگیزه ولی دیگه آزارم نمیده

و البته اینکه نمیتونستم دیگه اعتماد کنم.

ممکنه خیلی از آدما برن روتوش و درست شه!!

ممکنه نخوان نظرشون رو بی پروا بگن و منطقی تر از من باشن

ممکنه برن و یه فرصت دیگه برای ترمیم بدن و راضی بشن. 

ولی من ندادم

دلایل خودم رو هم داشتم. مریض آسانی نبودم و برخورد غیر همدلانه اذیتم می کنه

دور بودم و بسیار بابت تنفس و چهرم عصبی بودم.و میگم برای برگردوندن این بینی به تیپ کشیده قبلی کن فیکون لازمه نه رتوش

اینکه آدم بخواد درباره ی یه دکتر از روی حرف یک نفر قضاوت کنه دقیقا مثل اینه که بخواد یه فیلمو با توجه به نظر یه منتقد بسنجه.

چیزی که برای من کار نکرده ممکنه انتخاب بینظیری برای شما باشه!

ممکنه هزاران کسی که با ایشون ترمیم کردن هر روز تو آینه براشون دعا کنند که من هم عرض کردم کم ندیدم.

ممکنه کسی که بینیش زینی هست یا نکروز شده! به من بگه تو خراب ندیدی بینیت فقط خیلی بهتر از این میتونست باشه و نیست!

ولی بازم بهتون میگم

از تمامتون خواهش میکنم 

به خودتون تو آینه نگاه کنید و سوالات لازم رو بپرسید!

بعدم خواهش مکنم واسه چیزی که هر روز قراره تو آینه ببینید 15 20 ساعت وقت بذارید و برید و بیاید

از روی نظرات هیچ کس تصمیم نگیرید.

دنبال دیدن بینی راضی ها باشید و ببینید شما دوستش دارید؟

شما زیبا و متناسب میبینیدش؟

این تاپیک و اون واتساپ در صورتی که مطبگردی حضوری و دیدن بینی حد اقل 10 مریض از نزدیک همراهش نباشه به هیچ درد نمیخوره

و خواهشا

قبل عمل بینی چند بار با دکترتون چک کنید.

و بگید چی میخواید

ولی بدونید جراحی مجسمه سازی نیست و احتمال خطا برای هیچچچچچ جراحی کم نیست!

و کسی که زیر عمل میره باید آماده ی پذیرفتن اون سمت قضیه هم باشه که روحش صدمه نخوره

من واسه انتخاب جراحم حدود 8 ماه فقط تحقیق می کردم و شاید نمونه کار بیشتر از 200 تا جراح بینی رو دیدم هیچکدوم به خوبی کارهای دکتر هادی سرمست نبود به نظر من ایشون بهترین جراح بینی توی ایران هستن من پیششون مدل نیمه فانتزی عمل کردم خیلی راضیم هر کسی هم که توی مطبشون میومد و با ایشون جراحی کرده بودش رضایت داشت از عملش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بینیت راضی هستی عزیزم

من تازه ۱۳ روزه که عمل کردم، نتیجه به نظر خیلی خوب شده اینطور که اطرافیان می‌گن. البته من بینی سختی نداشتم که برای دکتر محبی چالش داشته باشه.

ولی لازمه بگم:

-که از افزایش هزینه‌ی وحشتناکی که در طی ۴-۵ ماه انجام داد به شدت ناراضی هستم. در واقع تو عمل انجام شده قرار گرفتم بعد از یک سال نوبت نشستن.

-دو بار نوبت عملم رو کنسل و جا به جا کرد. احتمالا کار و زندگی من رو به هم ریخت که نوبت بده به مریض‌های خارج از ایران! دو بار ناچار شدم تست کرونا رو تکرار کنم بابت جابجایی‌ها، و منشی با پررویی فقط هزینه یه تست رو قرار شد بهم برگردونه. (هنوز برنگردونده!)

-بعد عمل دکتر غیب شد. بعد ۸ روز گچ رو دستیار ورداشت و نوبت بعدی من اواخر مرداده. این‌همه هزینه ازم گرفتن ولی پاسخگویی بعد عمل فاجعه ست.

سللم بچه ها

دخترا دکتر سامی میشه رفت مطبشون نمونه دید؟ توی همین تاپیک راجع ب اخلاق منشیشون چیزای خوبی نخوندم

اگه میدونین لطفا بگین، چون من هفته ی بعد مشاوره دارم و تهران نیستم ، میخوام ببینم ارزششو داره برم تهران ،

اگه خودتون یا اطرافیانتون تجربه ی عمل با ایشون رو داشتین هم لطفا از تجربتون بگین ممنون میشم