2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان خوبید من الان سه ماهه که عمل کردم دکتر بهم گفت که دیگه روزا چسب نزنم فقط شبا بزنم ولی من نمیدونم این کارو بکنم یا نه اخه احساس میکنم بینیم هنوز ورم داره کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامانا جان بی نهایت ممنونم از راهنمائیت... حالا فردا پیش محبوبی راد وقت مشاوره دارم... اگه برم و به توافق برسیم آخر هفته عمل میکنم... چه حالی داری اینهمه مطب گردی میکنی من فردا اولین باره میرم مطب !! انرژی دکتر و بپسندم دیگه اصلا سخت نمیگیرم....... یعنی میدونی اعتقاد دارم اگر قراره بد بشه پیش بهترین دکترم برم بد میشه ازون طرفم که محدودیت دارم تو هزینه یه کم... اینه که امید به خدا همین دکتری که به دلم افتاد رو میرم ببینم چی میشه... ایشالا تو هم زود زود زود یه دکتر خیلی خوب پیدا کنی و به سلامتی عمل کنی :*
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
خواهش میکنم عزیزم. اما پیشنهاد می کنم در انتخاب محبوبی راد تجدید نظر کن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام بچه ها من امروز آتل رو برداشتم، همه کلی از بینی ام تعریف می کنن و می گن کلی تغییر کردم، ولی خودم نمی دونم چرا به دلم نشسته!!! احساس می کنم بینی ام بزرگه هنوز!!! چقدر طول می کشه ورم بخوابه؟؟؟
شامانای عزیزم ممنون از جوابت ولی میشه با توجه به اطلاعاتی که داری در مورد این سه دکتر مختصراً توضیح بدی زینلی شیروانی کلانتر و واقعا کدومشون خوب ترهستن من فقط به کار خوب فکر می کنم واز این که بد بشه می ترسم می خوام عملم واقعا أکی بشه بینی ام هم گوشتیه همه می گن به صورتت میاد ولی یه جورایی خودم فکر می کنم بعد از بارداری ورمش نخوابیده
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
jojovezi سلام عزیزم ایجوری ک معلومه بینیت خیلی عالی شده :) شما ک بینیت گوشتی بود تزریقم داشتی ؟ این ورم بالای نوک بینیت کی رفت ؟ میشه جوابمو بدی !
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
sananu من میدونم که 3800 میگیره یکی از آشناهامون 10 روز پیش عمل کرده پیشش من ندیدمش ولی همه میگن خیلی خوب شده طبیعی کاره کلا اصلا فانتزی و سر بالا و اینا کار نمیکنه از چند نفر دیگه ام تعریفش و شنیدم مطبش مطهری ِ اگه اشتباه نکنم ضرر نداره که یه دفعه برو مطبش...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
مانااااااا جان بهتون خوب وقت داده ..من پارسال مهر رفتم مطب بهم 10 بهمن وقت داد تازه شب عمل خانم مجیدی زنگ زد عملمو کنسل کرد گفت 11 ام بیا اونقده خورد تو ذوقم خیلی زود بهتون وقت داده
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275