2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095344 بازدید | 66696 پست
صحراییان گزینه ی خوبی هست برای گوشتی نسبتا. یحیوی و سامی هم کار گوشتیشون به نسبت خوب هست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامانا جون پماد تتراسایکلین از همون روز اول استفاده میکنم برای روی بخیه ها. منظورم خارش پوستم زیر چسب ها و قالب بود که اذیتم میکنه
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
من عمل نکردم. قرار بود این تابستون عمل کنم،مشکلی پیش اومد متاسفانه نشد. اما نزدیک 20 تا مطب گردی رفتم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بهناز جان : سعی کن تو این چتدروز بیرون نری که هوا گرمه، پوستت عرق سوز می شه و این حالت رو تشدید می کنه. تا انشاءالله ، اسپیلنتو برداری و راحت بشی.
غزاله جون شما هم با سجادیان اوکی کردین من تقریبا4روز زودتر از شما عمل دارم 27 شهریورم چند روزه میرم سایت سجادیان بالا نمیاد میخواستم دوباره مدلاشو ببینم واسه شمام این مشکلو داره؟
مامان ماهان گلی بینی جدید مبارک باشه. انشاءالله همونی بشه که می خواستین.
عزیزانم راجع به دکتر فرشید محبوبی راد اطلاعاتی نداشتین؟ اینکه هزینه ی عملشون با دستمزد متخصص بیهوشی و کلینیک و اینا کلا چقدر میشه؟
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده