2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095189 بازدید | 66696 پست
اریایی جون من کبودی ندارم .اتفاقا قبل از عمل هم ویتامین c خوردم هم آب کرفس و هویج ولی نمیدونم چرا بازم اینقدر ورم کرده صورتم .مثل یه بادکنک که باد کرده باشه
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم نازنین جون بهناز جون فقط باید صبر کنی عزیزم ورم و کبودی بعد عمل هست و کاریش نمیشه کرد جز اینکه به مرور زمان کم بشه چقدر گرون 9 م در طول یکسال دکترا قیمتتشونو نجومی بردن بالا

سلام دوستان چند ساعت پیش مطب سجادیان بودم یک سالی بود که در موردش تحقیق میکردم و تصمیم جدیم با سجادیان بود منتهی خبر بد...... من حتی یک بینی خوب ندیدم جالب اینجاس که میگن سجادیان گوشتی خوب عمل میکنه اینا که من دیدم همه گوشتی بودن و یکی از یکی بدتر شده بودن یکی که سوراخهای بینی کاملا نامتقارن بود و انقد هنوز گوشتی بود که انگار عمل نکرده بود عکس قبل عملشو دیدم که به نظرم واقعا قبلش بهتر بود یکی دیگه ام ظاهر بینیش بددد نبود عالی هم نبود ولی کل لب بالاش لمس شده بود و با اینکه 20 روز از عملش گذشته بود نمی تونست صحبت کنه .. همه به طرز فجیحی جای بخیه ها مشخص بود خلاصه اینکه اصلا باورم نمیشد توی مطب سجادیانیم با خودشم که صحبت کردم گفت آره به نظرمنم خوب نشدن !! باید واقع گرا بود !!!! انقد سرد و بی حوصله بود که کلا منصرف شدم بخوام باهاش عمل کنم چون واقعا انگار براش خیلی مهم نیس چی بخواد از آب دراد مشتریاشو داره دیگه... هزینه عملشم 4.5 اگر انحراف داشته باشه 5 تخفیفم نمیده به هیچکییییییی تنها گزینم حسینی اقدمه که حتما اگر سر زدم نتیجه رو اینجا می گم آلما جان حرفات دلگرم کتتده بود در مورد حسینی
فرن من همون موقع که دنبال دکتر بودم عکسای سایت عباسی رو دیدم و خوشم نیومد به نظرم سر بینیا از نیمرخ تیز بود نمیدونم همون حسی که در مورد نیمرخای سایت یحیوی پیدا کردم البته سلیقه اس دیگه شاید دیگران این حس رو نداشته باشن شایدم به چشم من تیز اومد

مهتاب جان چند وقت از عملشون گذشته بود این مهمه بینی های زیر یکسال تغییراتشون رو خوب نمیشه فهمید فرم بینی زیر ورم گاهی وقتا پنهون میشه خودشون چی میگفتن راضی بودن؟ فرم نهایی بینی بعد یکسال مشخص میشه و خیلی خیلی با ماههای اول فرق میکنه و جاافتاده تر میشه من خودم قبل از یکسال فکر میکردم اصلا بینیم با قبل عمل فرقی نکرده ولی تفاوتشون با ماههای اول الان که بیش از یکسال از عملم گذشته حس میکنم

سلام دوستان من چندوقت یه بارمیام اینجاسرمیزنم بازمیرم منم میخوام عمل کنم ولی پیش کدوم دکترنمیدونم چون الان شرایطشوندارم فقط میام اطلاعات جمع میکنم لطفامنوهم راهنمایی کنید
خدایاشکرت
سلام دوستان، من تازه عضو شدم، میخواستم بینیم رو عمل کنم، اگه میشه بهم کمک کنید چون بندرعباسم... دکتر خوب تو تهران یا اصفهان یا یزد میخوام که کارش طبیعی باشه ( بینیم استخونیه) کارای زینلی رو خیلی دوست دارم ولی میگن قیمتش 12 به بالاست که برای من خیلی زیاده اگه کسی تو سبک کاری زینلی میشناسید لطفاً کمک کنید مرسی
آریایی جان راستش خودشون راضی نبودن همشونم مدام بهم گفتن که عمل نکنم خوب نیس ارزش نداره بنظرم کسی از عملش راضی باشه دیگران رو تشویق میکنه به عمل نه اینکه منصرف کنه مثلا چند روز پیش با کسی برخورد داشتم که پیش کلانتر عمل کرده بود و واقعا راضی بود انصافا هم بینی تر و تمیزی بود که بهم گفت اگه هزار بارم برگردم باز عمل میکنم زود تر عمل کن شک نکن .... حتی یک نمونه این شکلی مطب سجادیان ندیدم فقط یک نفر در مجموع اون همه آدم به نظر خوب بود که اونم از نزدیک که رفتم سوراخ های بینیش خیلی با هم فرق داشت فقط فرم کلیش خوب بود خلاصه اینکه خیلی خورده تو ذوقم چون همه برنامه هام با سجادیان بود البته انصافا همه دکترا هم کار خوب دارن هم کار بد .. ولی چون اونا رو دیدم واقعا دودل شدم و نمیتونم بهش اعتماد کنم بدتر اینکه هیچ قولی نمیده که خوب بشی یا راضی باشی تا اگه بعد عمل بد شد نتونی بهش اعتراض کنی ! بهم گفت توقعتو بیار پایین مثلا اگه توقع داری دماغت کوچیک شه نباید بگی جای بخیه نمونه!!
بهناز خانوم امیدوارم بینیتون خوب عمل شده باشه و به اون نتیجه دلخواهتون برسید... اگر ممکنه از نمونه کارهای مرد دکتر سجادیان بگین در حین مطب رفتن هاتون...و حتما بعد یکی دو ماه عکس از بینیتون بزارید ممنونم