2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095176 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان شهرستانم ولی حدود یکسال پیگیر تو سایتای مختلف پیگیرم سجادبان فرهنگ الهی رو میخوام برم مطبشون من بینیم باریک وکوچیک فقط نوک بینیم پایینه اونم نه زیاد که تو ذوق بزنه خودم خیلی حساس شدم. بینیم بسیار کم کار. نمیخوام دکتر به هیچ جای بینیم بجز نوکش دست بزنه
سلام من سه روزه با دکتر سجادیان عمل کردم خیلی کبودی نداشتم ولی از امروز به شدت صورتم ورم کرده .لطفا بهم بگین چیکار کنم برای ورم صورتم.مرسی
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
آریایی جان عباسی سر بالا زیاد نمیکنه.و بینی رو تیز نمیکنه.بینی من استخونی بود سرش گردددد شده دید استخون زیاده قوسسسسسس داده نه قوس.دلم میخواد زیر پوستم 1چیزی بزارم قوسش بره
آریایی جان عباسی سر بالا زیاد نمیکنه.و بینی رو تیز نمیکنه.بینی من استخونی بود سرش گردددد شده دید استخون زیاده قوسسسسسس داده نه قوس.دلم میخواد زیر پوستم 1چیزی بزارم قوسش بره
اشتباه ما اینه بینی های نیمرخو بمی بینیم.نیمرخ همه خوبه ظریفه و اشکالا معلوم نیست اما تمام رخه که فرم بینی رو مشخص میکنه.اکثر دکترها هم فقط نیمرخو میزارن.بینی منو از نیمرخ که دیدی.قوس ملایمه معلومه سرش ظریفه.تمام رخش انگار فلفل دلمه ای رفته نوک بینیم
سلام دوستان من خواننده خاموش بودم و اولین باره تو تاپیک نظرگذاشتم عمل اولی هستم وتازه یه ماهه عمل کردم . ممنون آریایی جان که جوابم رو با حوصله دادی همینطور از سارا جونم هم ممنونم شامانا جان تا از تنفسم مطمئن نشم هم نخواستم اسم دکترم رو بگم ولی به محض اینکه مطمئن بشم حتما اسم دکترم رو می گم فعلا اینجا کسی نمی خواد با دکتر من عمل کنه فعلا یه کم دیگه صبر می کنم ان شالله که به گفته دوستان ودکتر این گرفتگی وتنفس صدادار از ورم والتهاب باشه
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!