2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095176 بازدید | 66696 پست
بینى من استخوانى با پوست نازک بودبرای همین دکترم میترسه تزریق برام انجام بده میگه یه موقع بینیت میره تو
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام . بچه ها من میخوام بینیمو عمل کنم. بینیم استخونیه و یه قوز کوچیک داره . پیش چندتا دکتر رفتم میگن عمل واسه بینی من خیلی راحته و خیلی عالی میشه. فقط قیمتاشون بالای 5تومن بود. دکتری میشه معرفی کنین که هم کارش خوب باشه، هم زود بهم وقت عمل بده، هم قیمتش تا 4تومن باشه؟ خیلی عجله دارم. اگه جواب بدین ممنون میشم
دکتر خشایار احمدی فک کنم دکتر حسینی اقدم دکتر ابیانه رنج قیمتشون 4 تومنه. میتونی بری مطب از نزدیکم کاراشونو ببینی. زودم وقت عمل میدن
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
حسینی اقدم ندارم خشایار احمدی من خودم پیشش عمل کردم و راضی هستم این شمارشه 22740951 دکتر ابیانه هم چن تا از دوستام عمل کردن راضی بودن 66919020
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
Rezyجان من به خاطر داشتن بچه کوچیک به جز مطب احمدی هیچ مطب دیگه ای نرفتم. دو تا از خاله های من بینیشون رو عمل کردن.یکیشون با احمدی و یکی دیگه با محبی. اونی که با احمدی عمل کرده کاملا طبیعیه و هیچ مشکلی نداره.من پارسال ۴ بار به مطب احمدی رفتم و از ۲ مورد خوشم نیومد یکیش بینیش قبلا سوپر گوشتی بوده که بعد از دوسال اومده بود میگفت نوک بینیش افت کرده و اون یکی هم قد بینیش کوتاه شده بود حالا قبل عمل نمیدونم چه جوری بوده.
الهی به من آن ده که آن به.
Rezyجان من به خاطر داشتن بچه کوچیک به جز مطب احمدی هیچ مطب دیگه ای نرفتم. دو تا از خاله های من بینیشون رو عمل کردن.یکیشون با احمدی و یکی دیگه با محبی. اونی که با احمدی عمل کرده کاملا طبیعیه و هیچ مشکلی نداره.من پارسال ۴ بار به مطب احمدی رفتم و از ۲ مورد خوشم نیومد یکیش بینیش قبلا سوپر گوشتی بوده که بعد از دوسال اومده بود میگفت نوک بینیش افت کرده و اون یکی هم قد بینیش کوتاه شده بود حالا قبل عمل نمیدونم چه جوری بوده.
سحر گلم مرسی از پیامی که گذاشتی عزیزم. من تا حالا پیام خصوصی نذاشتم نمیدونم چطور این کار رو انجام بدم.ضمن اینکه من تو شبکه های اجتماعی فقط وایبر دارم. مشتاقم هر چه زودتر عکستو ببینم عزیزم.
تمام اطلاعاتی که من راجع به جراحی بینی و پز شکان جراح دارم بسنده میشه به تمام صفحات تاپیک جراحی بینی و نظرات و مطبگردیهای خاله هام چون سلیقه هامون خیلی به هم نزدیکه.
سارا جان من 16 ماه پیش با فرهنگ عمل کردم اونموقع 3400 شد الان نمیدونم چقدر بگیره ولی فکر میکنم تو همون رنج 4 تومن باشه اگر بینیت کم کار باشه تخفیف هم میده و راه میاد 6 - 88321345 نیاز جون منم تزریق نکردم بهتره صبر کنی ورم به مرور زمان کمتر بشه تا اینکه تزریق کنی